Megjelent az Animal Crossing: New Horizons ingyenes frissítése és fizetős kiegészítője

A szigetlakó játékosok életét gazdagító számtalan újdonság érkezett a Animal Crossing: New Horizons játékba, Nintendo Switch konzolra – és mindenki hivatalos az új lehetőségek felfedezésére.

Az összes Animal Crossing: New Horizons játékos számára a mai naptól elérhető ingyenes frissítés* új funkciókkal és lehetőségekkel bővíti a játékot. Ezek közé tartoznak az Animal Crossing sorozat olyan szereplői, mint például Brewster, aki The Roost kávézóját a múzeum második emeletén nyitja meg, vagy a matrózdalokat éneklő Kapp’n, aki hajójával különböző szigetekre viszi a játékosokat. A Harv-sziget plázájában pedig új üzletek nyíltak meg, köztük Katrina jósdája.

Az új frissítéssel a játékosok olyan új képességekre tehetnek szert, mint a főzés és a zöldségtermesztés, de számos más testreszabási lehetőség és funkció is megnyílik előttük. A giroidokat mostantól ki lehet ásni a földből, és a játékosok lakossági megbízottként olyan előírásokat is hozhatnak, amelyek csökkentik a gyomok növekedési sebességét, vagy arra sarkallják a lakosokat, hogy reggel korán keljenek fel. Még soha nem adódott annyi lehetőség, hogy a szigetet a saját életmódodhoz igazítsd, mint most, ráadásul ezek a frissítések mind ingyenesen elérhetőek lesznek.

Az ingyenes frissítés mellett a mai nap egy új, játékon belüli – nyaralótervezőkénti – hivatás kecsegtető kezdete is lehet az Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise kiegészítőnek köszönhetően. Ebben a fizetős DLC-ben** a játékosok csatlakoznak Lottie-hoz és a Paradise Planning csapatához, miközben egy szigetcsoport elbűvölő szigeteire utaznak. Itt megtervezhetik ügyfeleik álomnyaralóit, berendezhetik a sziget létesítményeit – például egy iskolát és egy éttermet is – és felfedezhetik az alkotás és a személyre szabás új módjait.

A játékosok a Paradise Planning csapatában végzett munka során elsajátított technikákat és megszerzett tárgyakat akár a saját szigetükön is felhasználhatják. Mivel az ügyfelek – köztük a sziget főbb lakóival – szívesen fogadják a játékosok lakberendezési ötleteit, az álomnyaralók megalkotásának lehetősége számtalan új és felfedezésre váró élményt kínál.

* Szoftverfrissítés szükséges. A szoftverfrissítések letöltéséhez szélessávú internetkapcsolat szükséges. Nintendo Fiók regisztrációja és összekapcsolása, valamint a Nintendo Fiók Felhasználói Szerződés elfogadása szükséges. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek.

** A kiegészítő használatához a játék teljes verziója szükséges. Külön megvásárolható.