MÉG TÖBB KIHAGYHATATLAN NINTENDO 3DS JÁTÉK A JÚNIUS 29-EI NINTENDO SELECT KÍNÁLATÁBAN, ÉS MEGJELENIK KÉT NEW NINTENDO 2DS XL CSOMAG

Azok számára, akik korábban lemaradtak egy játékról, amit szerettek volna kipróbálni, vagy csak egyszerűen szeretnének valamit újra felfedezni, a Nintendo Selects kínálta játékélmények széles választéka az ideális megoldás. Már most is rengeteg játék szerepel a kínálatban, például a SUPER MARIO 3D LAND, Kirby: Triple Deluxe, vagy a Luigi’s Mansion 2 a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira.

 

Június 29-én a Nintendo Selects kínálata további három új játékkal bővül a Nintendo 3DS rendszercsalád számára, amik között a kézikonzol legnépszerűbb játékai szerepelnek, összesen több mint 4,34 millió Európában eladott példánnyal.*

 

A kínálatbővítés a következőket tartalmazza majd:

 

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo – Új városba költözni és új barátokat szerezni nem könnyű… de még nehezebb a dolgod, ha te magad vagy a polgármester! Készülj egy izgalmas, új életre egy városban, amit te alakítasz. Az Animal Crossing amiibo kártyákat és figurákat használva meghívhatsz állatokat a faludba, segítséget kaphatsz a minijátékokban, vagy új tárgyakhoz juthatsz.

 

Donkey Kong Country Returns 3D – Indulj közös kalandra a dzsungel indákon ugráló királyával! Donkey Kong és majompartnere, Diddy Kong visszatérnek még több akcióval teli platformerőrülettel a Donkey Kong Country Returns 3D-ben, a Wii-s kaland, Donkey Kong Country Returns feljavított verziójában, kizárólag a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljain.

 

Super Mario Maker for Nintendo 3DS – Alkosd meg saját pályáidat, és játssz sok-sok különböző ötlettel a Super Mario Makerben Nintendo 3DS-re. 100 eredeti, a Nintendo által tervezett pálya vár rád a Super Mario Challenge-ben, melyek mindegyike új kihívásokat, és megszerezhető medálokat tartalmaz.

 

A mai napon a Nintendo bejelentette azt is, hogy a New Nintendo 2DS XL rendszercsalád két új taggal bővül június 29-én. A New Nintendo 2DS XL-en minden Nintendo 3DS játék fut 2D-ben, egy nagy, 4,88 colos képernyőn.

 

A New Nintendo 2DS XL fekete + limezöld csomag tartalmazza a Mario Kart 7-et is, előre feltelepítve a konzolon:

Mario Kart 7 – Repülj a fellegek között, vagy merülj víz alá a játékban, ahol a verseny most még nagyobb és még jobb lett. Amellett, hogy személyre szabhatod a járgányaidat, most teljesen a vezetőülésben is érezheted magad, és mozgásvezérléssel irányíthatod a kormányt.

MK7_Black__LimeGreen_EUR-1024x737

 

A New Nintendo 2DS XL fehér + levendula csomag a Tomodachi Life-ot is tartalmazza, a konzolon előtelepítve:

Tomodachi Life – Állítsd a Mii-det a reflektorfénybe egy lehetőségekkel teli világban a Tomodachi Life-ban, egy mókás játékban, ahol te és ismerőseid szerepeltek – kizárólag a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljain. Népesítsd be saját, paradicsomi szigetedet az általad választott Mii karakterekkel, és figyeld, ahogy a dráma kibontakozik.

TL_White__Lavender_EUR-1024x737

A Nintendo 3DS-tulajdonosok új köntösben élvezhetnek majd klasszikus, exkluzív játékokat, amint 3 új címmel – Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D, és Super Mario Maker for Nintendo 3DS – bővül a Nintendo Selects kínálata, Európa-szerte június 29-én. Ezek a játékok a Nintendo eShopban is elérhetőek ugyanettől a naptól / -ért (áfával együtt).** Szintén ezen a napon két új konzolcsomag is megjelenik: a New Nintendo 2DS XL fekete + limezöld Mario Kart 7-tel, és a New Nintendo 2DS XL fehér + levendula Tomodachi Life-fal.

 

Megjegyzések:

* A Nintendo saját eladási statisztikái alapján.