LÉPJ BE A YO-KAI LÉNYEK REJTÉLYES VILÁGÁBA A MA MEGJELENŐ YO-KAI WATCH KERETÉBEN

Európa felkészült a Yo-kai lények megszállására a ma megjelenő Nintendo 3DS-exkluzív YO-KAI WATCH keretében. A YO-KAI WATCH a sorozat első Európában megjelenő része Nintendo 3DS készülékekre, amihez 2016 folyamán animációs sorozat és szórakoztató játékok is társulnak.

A mai napig több mint 10 milliós eladott példányszámával büszkélkedő japán TV-s sikersorozat, a YO-KAI WATCH végre Európába is megérkezik. 2016 során a játék óriás, a Hasbro közreműködésével játékok színes kínálata kerül majd a boltok kínálatába, köztük Yo-kai Órák és Yo-kai Érmék. Minden érme kompatibilis a Yo-kai Órával, illetve egy egyedi QR kódot is tartalmaz, amit a YO-KAI WATCH játékban beolvasva érméket kapsz, ezeket pedig a Crank-a-kai játékban válthatod be Yo-kai lényekre vagy tárgyakra. A felsoroltak mellett számos egyéb termék is várható a későbbiekben, mint például ruházatok, képregények, írószerek, Yo-kai témájú nasik és sok más.

Ismerkedjetek meg a Yo-kai lények világával a legújabb Főcímdal előzetessel.

A YO-KAI WATCH Nintendo 3DS játék a kritikusok körében is jól szerepelt, akiket elvarázsolt az ötletes történet, remek karakterek és szórakoztató humor:

  • „Rendkívül bájos és mindenképp megéri játszani vele…” – Destructoid
  • „…a kitűnő humor, egyedi harcrendszer és gyűjtögetés hamar behúzza az embert.” – Game Informer
  • „A Level-5 sikeresen megalkotott egy hatalmas, összetett világot tele egyedi tartalommal és stílussal…” – Nintendo World Report

A YO-KAI WATCH keretében a játékosoknak kell utánajárnia a Springdale városában zajló titokzatos eseményeknek, ahol több száz csintalan és láthatatlan Yo-kai lény nehezíti meg a helyiek életét. A Yo-kai Watch gazdájaként, aminek a lencséje felfedi az egyébként láthatatlan Yo-kai lényeket, a játékosoknak minél több különböző Yo-kai lénnyel kell összebarátkoznia, illetve segítségükkel megvédeni a várost a rejtélyes erőktől. Egyedi és vicces karaktereivel, boltokkal teli városával, felfedezésre váró parkjaival és nyüzsgő utcáival, valamint több száz küldetésével a YO-KAI WATCH minden korosztálynak páratlan szórakozást kínál Nintendo 3DS készülékeken.

Készülj fel a Yo-kai lények csodás világának megismerésére a ma megjelenő YO-KAI WATCH keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!