KEZDŐ POKÉMON EVOLÚCIÓK, KÜLÖNLEGES DEMÓ VERZIÓ ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK KERÜLTEK BEJELENTÉSRE A POKÉMON SUN ÉS POKÉMON MOON JÁTÉKOKKAL KAPCSOLATBAN

A The Pokémon Company International és a Nintendo számos újdonságot fedett fel a november 23-án, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő, várva várt Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokkal kapcsolatban.

Bemutatkozott a három kezdő Pokémon továbbfejlett formája Datrix, Torracat és Brionne:

1475587675-dartrix

Datrix
Típus: Fű/Repülő
Rowlet továbbfejlett formája a Tollpenge Pokémon, Datrix. Datrix késszerű tollait dobálva támad ellenfeleire és rendkívül élesek az érzékei. Ez a Pokémon képes megérezni a mögötte lévő Pokémonokat és tollait elhajítva lecsapni rájuk anélkül, hogy rájuk nézne. Ez a Pokémon nagyon sokat ad a megjelenésére, így minden szabad percében tollait ápolja.

1475587675-torracat

Torracat
Típus: Tűz
Litten továbbfejlett formája a Tűz Macska Pokémon, Torracat. Ez a Pokémon a nyakában lógó, harangszerű tasakban hozza létre a támadásaihoz szükséges lángokat. Torracat imádja a csatákat és könyörtelenül támad. Sörényével képes érzékelni a környezetében lévő élőlényeket még sötétben is, így könnyedén kiszúrja a rejtőzködő ellenfelek jelenlétét.

1475587675-brionne

Brionne
Típus: Víz
Popplio továbbfejlett formája a Popsztár Pokémon, Brionne. Brionne képes másokkal tökéletes szinkronban táncolni, valamint mindig lelkes és pozitív. A szorgalmas Brionne fajtársait utánozva tanul új táncokat, de esetenként még emberektől is. Tánca közben ez a Pokémon buborékokat készít, majd ellenfelére zúdítja őket, amik felrobbanva nagy sebzést okoznak.

1475587675-festival-plaza

A Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokban a kommunikációs lehetőségek az új Fesztivál Plázában gyűlnek össze. A játékosok itt láthatják a közelükben lévő, illetve a csatázás vagy csere céljából az internetre csatlakozott többi játékost. A Fesztivál Plázában az emberekkel beszélgetve és meghallgatva kívánságaikat Fesztivál Érméket szerezhetnek, amit aztán olyan boltokban költhetnek el, mint a festőműhely, az ajándékbolt (ahol ritka tárgyakat vásárolhatnak) és még edzésére használható ugráló várakba is küldhetik vele Pokémonjukat. Ahogy a játékosok egyre több Fesztivál Érmét szereznek, úgy Fesztivál Plázájuk is egyre bővül, még több jutalmat és lehetőséget nyitva meg. A játékosok idővel küldetéseket is létrehozatnak, amikben más játékosokkal együtt dolgozva kell elérniük céljukat.

1475587675-pok-pelago

Egy ugyancsak most bejelentett új lehetőség a PokéPelago. A PokéPelagoban a PC Boxban tárolt Pokémonok különböző szigeteket fedezhetnek fel, atletikus eszközökön játszhatnak és élvezhetnek más szórakoztató tevékenységeket. Ha a játékos sok Pokémont küld a PokéPelagoba, azok újabb létesítményeket hozhatnak létre a szigeteken, vagy akár új típusú szigeteket is. Ahogy egyre fejlődnek a szigetek és nő a számuk, úgy idővel tárgykaat szerezhetnek és Pokémonokat is nevelhetnek rajtuk a játékosok.

Visszatér a Mega Evolúció is, így a sorozat korábbi részeiben Mega Evolúcióra képes Pokémonok a Pokémon Sun és Pokémon Moon keretében szintén képesek lesznek rá. A Mega Evolúcióhoz szükséges Mega Kövek egyes karakterektől és különleges boltokból lesznek megszerezhetők.

A Pokémon Global Link a Pokémon Sun és Pokémon Moon játékok megjelenésétől, frissített formában lesz elérhető. A frissített Pokémon Global Linksite új lehetőségekkel fog bővülni, köztük internetes versenyekkel, globális küldetésekkel és sok mással. További információkért az oldallal kapcsolatban, kattints ide.

1475587675-ashgreninja

Bejelentésre került a Pokémon Sun és Pokémon Moon Különleges Demó Verziója is, ami október 18-tól lesz letölthető a Nintendo eShop kínálatából vagy a Nintendo honlapjáról. A Speciális Demó bemutatja a játékosoknak az Alola régiót és lehetőségeit az animációs Pokémon the Series: XYZ televíziós sorozatban a főhős, Ash oldalán feltűnő Ash-Greninja társaságában, amit a játékosok át is vihetnek majd a november 23-án megjelenő teljes Pokémon Sun és Pokémon Moon játékukba is.

Ismerkedj meg a játék újdonságaival a Pokémon Sun és Pokémon Moon legújabb előzetesében.