KEZD AZ ÉVET AZZAL, HOGY MEGMENTED A VILÁGOT A DRAGON QUEST VIII: JOURNEY OF THE CURSED KING JÁTÉKBAN, AMI MÁR KAPHATÓ NINTENDO 3DS KONZOLOKRA

Toborozz két új játszható karaktert a csapatba, élvezd az új történetszálakat és mellékküldetéseket és küld át utazásod kedvenc emlékeit barátaidnak StreePasson keresztül

Ünnepeld az új év kezdetét egy hatalmas kalanddal a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King játékban, ami mától kapható a Nintendo 3DS konzolokra. Ebben, a DRAGON QUEST játéknak a hordozható újragondolásában mutatkozik be Európa számára, a kalandoroknak, akik egy nagyobb és pompásabb, új történettel és mellékküldetésekkel kiegészített búcsúztathatják a telet. A kalandorok két új karaktert is toborozhatnak a csapatukba, akikkel bármikor tovább folytathatják a játékot. Kóstolj bele egy epikus kalandba ami a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King YouTube előzetesében vár rád.

Amikor a gonosz bolond Dhoulmagus Trodain kastélyába érkezik és ellopja Trode király jogarát, káoszt terement, ahogy átváltoztatja őfelségét egy trollá, Medea hercegnőt egy lóvá és a kastély többi lakóját cserepesnövénnyé. Csak egy őrnek sikerül elmenekülnie az átok elől, aki útra kel a Királlyal és a királylánnyal, hogy visszaszerezzés a jogart és véget Dhoulmagus gonosz terveinek megmentve ezzel a Trodain királyságot.

Akár visszatérőként újrajátszva vagy teljesen új játékosként kezdve, mindenképp új tartalmat találhatsz a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King történetében, melyek kibővítik a hitvány Dhoulmagus és az ellene küzdő Hős háttértörténetét. Minden történeti szempontból fontos átvezető jelenet teljesen le van szinkronizálva és az új taratalomon túl új, alternatív befejezés is bekerült a játékba.

Az új kalandok mellett, két új toborozható karakter is bekerült a játékba, Red, aki a Hős segédjének Yangusnak volt korábban a riválisa és Morrie, a Szörnyaréna tulajdonosá. Ha elkapsz különleges szörnyeket a kalandozásaid alatt, megalkothatod a saját szörnycsapatod és beküldheted őket harcolni a Szörnyarénába. Erősebb szörnyek erősebb csapatot és furfangosabb stratégiák kidolgozását segíti elő, hogy a hét rang közül elérjük a legmagasabbat, az új X rangot.

Még több újjítás várja a klasszikus kaland játékosait az új Gyors Mentés (Quick Save) funkcióval, ami lehetővé teszi a játék megálláítását és mentését bármikor harcon és átvezető jeleneteken kívül, míg a Gyorsítás (Speed up) funkció segítségével a harcosok gyorsabban megküzdhetnek a szörnyekkel.

A kalandorok továbbá megoszthatják kedvenc emlékeiket az utazásról barátaikkal, és akár gombnyomásra készíthetnek fotókat, speciális pózokkal, matricákkal, szűrőkkel és keretekkel, hogy mégszemélyesebbre szabhassák a megörökített emlékeket. Minden kép elmenthető az SD kártyára és megosztható StreetPass segítségével más DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King játékosokkal, akik kifejezhetik tetszésüket egy feltartott hüvelykujjal. Minél több játékosnak tetszik a kép, annál nagyobb eséllyel kapnak új tárgyakat vagy segítséget Dhoulmagus legyőzéséhez. További információ az új funkciókról a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King weboldalon.