KAPCSOLJ RÁ A CHIBI-ROBO! ZIP LASH JÁTÉKRA AZ EDDIGI LEGFELVILLANYOZÓBB NINTENDO 3DS CÍMRE


Mikor a Föld erőforrásai veszélybe kerülnek egy csapat gonosz űrlény miatt, csak egyetlen robot mentheti meg a világot! A robot neve Chibi-Robo és ő az energikus új játék, a Chibi-Robo! Zip Lash sztárja, ami kizárólag a Nintendo 3DS család tagjaira fog megjelenni különálló szoftver és Chibi-Robo amiibo figurát is tartalmazó csomag formájában november 6-án.

Chibi-Robo talán kicsi, de kalandor képességei vetekednek a legmerészebb felfedezőkével! Csatlakozóját és kábelét használva Chibi-Robo képes csapni, kapaszkodni és himbálózni ebben az óriási, veszélyes elemekkel és ötletes fejtörőkkel teli oldalnézetes platformerben. A speciális csomagban lévő Chibi-Robo amiibo beolvasásával a játékosok ráadásul olyan bónusz lehetőségeket nyithatnak meg, mint például a kis hős Super Chibi-Robová változtatása, amivel minden nap korlátozott alkalommal megnövelhetik az erejét és sebességét. Használd okosan!

A Chibi-Robo! Zip Lash játékkal új irányt vesz a hőn szeretett Chibi-Robo sorozat. Míg a korábbi részek házimunkák 3D-s környezetben való elvégzésére fókuszáltak, ez az új Nintendo 3DS játék egy klasszikus oldalnézetes kaland, ami a felfedezésre és kutatásra koncentrál. A játékban Chibi-Robo különböző akciódús helyszíneket jár be, csatlakozóját és kábelét használva pedig ellenfeleket csap le, szakadékok felett leng át, lövedékeket ver vissza és falakra kapaszkodik fel. Az erősítő labdák gyűjtögetésével meghosszabbíthatod kábelét, mellyel így korábban elérhetetlen helyekre juthat el és különböző gyűjthető tárgyakat szedhet össze, köztük jó néhány meglepő, létező finomságot. A játék tele van megtalálásra váró gyűjthető tárgyakkal, főellenfelekkel és rejtett helyszínekkel, így érdemes odafigyelni.

A játékosok a Super Chibi-Robo aktiválásán kívül a Chibi-Robo amiibo beolvasásával a Játék Kapszula Gépet is megnyithatják New Nintendo 3DS készülékükön, illetve a Nintendo 3DS NFC Olvasó/Író kiegészítővel (külön kapható) Nintendo 3DS vagy Nintendo 2DS készülékükön. A Chibi-Házban lévő mókás kis gép csak az amiibo figurával nyitható meg és gyűjthető játékbeli figurákat, bónusz pályákat és egyéb tartalmakat old fel. Emellett más amiibo figurák beolvasásával minden nap elkölthető játékbeli érméket szerezhetsz.

A játékosok fejleszthetik is a Chibi-Robo amiibo figurát a játékbeli pontszámaik rámentésével és ahogy az amiibo szintje növekedik, úgy egyre több alkalommal lesz használható egy nap a Super Chibi-Robo funkció. A magasabb szint továbbá növeli a ritkább tárgyak feloldásának esélyét a Játék Kapszula Gépben.

Töltsd fel magad a Chibi-Robo! Zip Lashre, ami november 6-án fog megjelenni Európában különálló játékként és a Chibi-Robo amiibo* csomag részeként. Ugyanezen a napon válik elérhetővé a Chibi-Robo and the Toys téma is, amivel kidekorálhatod a Nintendo 3DS HOME Menüt. Ez az apró segéd Chibi-Robot és játék barátait mintázó vidám téma megvásárolható a Theme Shopon keresztül, illetve ingyenes ajándék azoknak, akik a Nintendo eShopból vásárolják meg a Chibi-Robo! Zip Lash játékot**.

További Chibi-Robo! Zip Lash információkért nézd meg az alábbi előzetest.

* A Chibi-Robo amiibo külön is kapható lesz.
** Chibi-Robo and the Toys téma letöltőkód minden 2015. november 6. és 2015. december 3. közötti vásárlónak jár, aki a Nintendo eShopból veszi meg a Chibi-Robo! Zip Lash játékot. A letöltőkód a vásárlás után meg fog jelenni a képernyőn, illetve a számlán is rajta lesz. A letöltőkód 2015. december 31-ig érvényes.