Ismerd meg három nagyhatalom sorsát a Nintendo Switch konzolokra ma megjelent Fire Emblem Warriors: Three Hopes játékban

A mai napon Nintendo Switch konzolokon megjelent Fire Emblem Warriors: Three Hopes – amely a Warriors sorozat legújabb játéka – egy új történetet mesél el a Fire Emblem: Three Houses ismerős univerzumából.

Ebben az új mesében a Fódlánt kormányzó három nemzet leendő uralkodóinak útjai keresztezik egymást Shez – egy küldetést teljesítő zsoldos, valamint a Fire Emblem Warriors: Three Hopes főhősének – útjával. Shez válaszokat keres, miután brutális vereséget szenvedett a titokzatos Ashen Demontól. A játékosok végigvezethetik őket ezen a korábban még nem látott történeten és annak eltérő ösvényein.

Taktikai képességeiket is próbára tehetik azzal, hogy valós időben adnak ki parancsokat szövetségeseiknek, miközben az ellenséges hordákkal hadakoznak. Néhány, a Fire Emblem: Three Houses játékban korábban megismert stratégiai elem is visszatér.

Edelgard, Dimitri és Claude, a Tiszti Akadémia három hatalmas házának vezetői is ismét velünk lesznek, gazdag személyiséggel rendelkező csapattagjaikkal egyetemben. Mielőtt belevetnéd magad a harcba, lehetőséged nyílik a tábor felfedezésére, valamint arra, hogy kapcsolatba lépj a szövetségeseiddel gyakorlatozás, ínycsiklandozó falatozások és beszélgetések során. A személyes kötelékek megerősítésével szövetségeseid személyes történeteket osztanak meg veled, és olyan új képességeket nyitnak meg, amelyek akár a harc kimenetelét is megfordíthatják.

A játékosok kalandjukat a Fire Emblem Warriors: Three Hopes demójával is elkezdhetik, amely már elérhető a Nintendo eShop kínálatában. A teljes játék megvásárlását követően pedig tovább tudják majd vinni játékállásukat a demóból.