HASZNÁLD AZ ESZEDET A DECEMBER 3-ÁN, NINTENDO SWITCH KONZOLRA MEGJELENŐ BIG BRAIN ACADEMY: BRAIN vs. BRAIN JÁTÉKBAN

Készülj fel egy igazán agyafúrt szórakozásra az idei ünnepek alatt, hiszen érkezik a Big Brain Academy: Brain vs. Brain – a bárki által játszható, új és szórakoztató többfős* partijáték – Nintendo Switch konzolra!

Légy észnél, és mérkőzz meg a többiekkel egy sor szórakoztató, családbarát tevékenység során, amelyek nem csak az agyadat, de a reflexeidet is próbára teszik. A rengeteg tippet adó Dr. Lobe (a játék kiváló házigazdája és tanácsadója) folyamatosan rendelkezésedre áll, emellett pedig minden játékos saját nehézségi fokozatot állíthat be, így a bármilyen korú és képességű emberek olyan kihívásokban játszhatnak egymás ellen, amelyek egyebek mellett próbára teszik a memóriájukat, valamint elemzési és az azonosítási képességeiket.

A szórakoztató többjátékos módok mellett a Big Brain Academy: Brain vs. Brain egy játékos számára is érdekes lehetőségeket tartogat a Solo módban, így tökéletes a mindennapi agytornához, valamint Big Brain Brawn pontszámod finomhangolásához és növeléséhez. Ezekkel a tevékenységekkel élvezetes módon indíthatod a reggeledet, vagy épp kikapcsolódhatsz a nap végén. A Nintendo Switch hordozhatóságának köszönhetően pedig bárhol és bármikor kihívásokat állíthatsz magad elé!

A Big Brain Academy: Brain vs. Brain fő játékelemeit a különböző agyserkentő tevékenységek alkotják. Ezek öt kategóriából állnak – azonosítás, emlékezés, elemzés, számítás és vizualizálás. Szórakoztató feladatok széles választéka áll rendelkezésedre, amelyek különböző módokon állítják kihívások elé az elmédet. Ezeket a játékokat játszhatod egyedül, legfeljebb három másik játékossal egy helyen*, de akár a világ minden részéről származó „okosok” ellen is – más játékosok internetről letöltött adatainak használatával.**

Az alábbiakban bemutatjuk a különböző játékmódokat:

  • Party mód: Akár négy játékos is megmérkőzhet – “agy az agy ellen” – hogy a feladatok gyors elvégzésével a lehető legmagasabb pontszámot szerezzék meg. A nehézség legkönnyebbtől (Sprout Class) a legnehezebbig (Super Elite Class) történő beállításával a feladatok is változni fognak – a legnehezebb fokozat pedig már komoly kihívást jelent! Emellett minden játékos saját nehézségi szintet állíthat be magának, biztosítva a kiegyensúlyozott versenyt: így a gyerekek anélkül játszhatnak akár a szüleik ellen is, hogy aggódniuk kellene amiatt, hogy valamelyikük esetleg lemarad a versenyben!
  • Practice (gyakorló) mód: Azzal, hogy alulmaradtál egy intenzív többjátékos szellemi küzdelemben, még nem ért véget szinaptikus történeted! A gyakorlómódban újrajátszhatod kedvenc feladványaidat, hogy magas pontszámokat és érméket szerezz. Ez remek lehetőséget nyújt képességeid fejlesztésére, így ha legközelebb barátaiddal vagy családtagjaiddal versenyzel egy többjátékos meccsen, talán nagyobb eséllyel lesz a tiéd a legkiválóbb koponya!
  • Test (teszt) mód: Ebben a játékmódban a játékosokat öt különböző tevékenységből álló tesztnek vetik alá. A végén pedig Dr. Lobe ismerteti a Big Brain Brawn pontszámodat. Célozd meg a legmagasabb pontszámot, hiszen így lehet, hogy jobb esélyekkel indulsz a következő „agy az agy elleni” csatában! A rendszeres teszteléssel játékbeli érméket szerezhetsz, amelyekkel új jelmezeket oldhatsz fel az avatárod számára. Hiszen elméd tesztelése sokkal szórakoztatóbb, ha egy imádnivaló cicának vagy öltözve!
  • Ghost Clash mód: Még családtagjaid játékadatait – úgynevezett Ghostjait – is kihívhatod egy játékra, de akár online** is csatlakozhatsz, hogy a Ghost Clash módban megküzdj barátaid – vagy a világ véletlenszerűen kiválasztott játékosainak – Ghostjaival. Javíts a helyezéseden, hogy eldicsekedhess képességeiddel az embereknek mindkét agyféltekén… vagyis … féltekén!

* A többjátékos módhoz további kiegészítőkre lehet szükség. Külön megvásárolható.

** Az online játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások igénybevételéhez létre kell hoznod egy Nintendo fiókot, és el kell fogadnod az ehhez kapcsolódó felhasználói megállapodást. A Nintendo Account adatvédelmi irányelve érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a fizetős tagság előnyeiről.