EURÓPA LEGJOBB SPLATOON CSAPATA MEGNYERHETI A NINTENDO NX KÓDNEVŰ KÖVETKEZŐ VIDEOJÁTÉK KONZOLJÁT

Festékszórókat készenlétbe: az európai Splatoon játékosok vasárnap 16:00-tól csaphatnak össze az első ESL Go4Splatoon bajnokság keretében. A világ legnagyobb eSport cége az ESL által szervezett hat hónapig tartó bajnokságsorozat döntőjére 2017-ben kerül sor, ahol a hónapok győztes csapatai fogmak összecsapni, hogy megnyerjék a Nintendo következő, NX kódnevű videojáték konzolját.

Az első heti bajnokság vasárnap délután kerül megrendezésre, a nyertes csapat tagjai pedig a Splatoon fejlesztői által aláírt hivatalos Splatoon ruhákat nyerhetnek. Minden heti bajnokság nyertes csapata Go4Splatoon rang pontokat nyer, a nyolc legtöbb rang ponttal rendelkező csapat pedig továbbjut az Európai Havi Döntőbe, a szeptember hónap legjobb csapatai pedig továbbjutnak az október közepén megrendezésre kerülő havi döntőbe.

A bajnokság előrehaladtával egyre növekszik a tét, ahogy a havi bajnokságok győztesei egyre közelebb kerülnek a 2017-es nagy fináléhoz. A végső leszámolás során kiderül, melyik Európa legjobb Splatoon csapata, melynek minden tagja kap egy példányt a Nintendo következő, NX kódnevű videojáték konzoljából.

A kihívásokra kész csapatok már regisztrálhatnak is a bajnokságra az ESL Go4Splatoon oldalán, ahol további információkat találnak a szabályokról és előírásokról.