ÉLVEZZ EGY SZÓRAKOZÁSSAL TELI CSALÁDI VAKÁCIÓT BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR A NINTENDO SWITCH-RE JÚLIUS 27-ÉN MEGJELENŐ GO VACATION-NEL

A nyaralás élménye mindig karnyújtásnyira van a GO VACATION-nel, ami Európában július 27-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Ejtőernyőzéstől a strandröplabdán és a teniszen át a hógolyózásig, a Kawawii szigetek mindenkinek felhőtlen szórakozást nyújtanak a több mint 50 kipróbálható játékkal és tevékenységgel. Vess egy pillantást a játékra a GO VACATION – bejelentő előzetessel:

Az elismert fejlesztő, BANDAI NAMCO Studios Inc. által megálmodott GO VACATION rengeteg kooperatív és kompetitív játékot tartalmaz, amiket egyedül is, de akár négy fő részvételével is lehet játszani – egyetlen Nintendo Switch konzolon vagy helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Számos tevékenység nyújt lehetőséget a mozgásvezérlés használatára is, így még szórakoztatóbb és valóságosabb például a teniszezés vagy a hógolyózás élménye.

 

Fedezz fel új meglepetéseket minden nap, miközben a négy különböző üdülőhelyen barangolsz a Kawawii szigeteken. Felfedezés közben – akár gyalog, akár lovon, akár hójáróval mész -, rengeteg gyűjthető kincset, kihívásokat és más fejlődési lehetőséget találhatsz, valamint karakteredet is személyre szabhatod. Díszítsd ki a saját villádat, élvezz egy ínycsiklandó fogást valamelyik büfében, vagy fotózd le a szigeteken rejtőzködő aranyos állatkákat. A rendszeres kihívások és ajándékok, különleges öltözetek és kutyafajták garantáltan vissza-visszacsábítják majd a látogatókat a Kawawii szigetekre.

 

 

 

 

A nyaralás élménye mindig karnyújtásnyira van a GO VACATION-nel, ami Európában július 27-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.