E3 – Nintendo menetrend

Ma van A NAGY NAP, vagyis kedd, vagyis a Nintendo Digital Event napja.

E3-Nintendo

A Nintendo videokonferenciája gyakorlatilag egy monumentális Nintendo Direct adás lesz, vadonatúj játékbejelentésekkel, és itteni idő szerint (az összes többi itt látott időpont is így értendő) 18:00-kor kezdődik az alábbi oldalon: http://e3.nintendo.com.

Közvetlenül a Digital Event után a Nintendo Minute: Live @ E3 részletesebb információkat közöl majd a frissen bemutatott címekről.

A Super Smash Bros. Invitational bajnokság éjjel 1-kor indul, mely során 16 profi Smash játékos esik egymásnak az idén megjelenő új Wii U és 3DS részek felvezető eseményeként. A bajnokság élőben követhető a http://www.twitch.tv/nintendo címen.

Végül pedig ne feledjétek, a Nintendo of America belsős fordító/lokalizáló/ügyeletes jófej csapata, a Treehouse a rendezvény teljes ideje alatt be-bejelentkezik a Nintendo Treehouse: Live @ E3 program részeként a Nintendo Twitch csatornáján. Hogy mit takar mindez? Azt, hogy az összes bemutatott játékot élőben demózzák a Nintendo dolgozói, ráadásul olyan vendégek társaságában, mint Shigeru Miyamoto.

Elindult tehát az év legfontosabb videojátékos eseménye, és a Nintendo most is rengeteg meglepetéssel készül – reméljük, fenti írásunk segít, hogy ne maradj le semmiről!