BEMUTATKOZIK AZ ÚJ SPLATOON 2 BAJNOKSÁGOK WEBOLDAL KEZDŐ ÉS PROFI JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA EGYARÁNT

Figyelem, Inklingek és Octolingek! Akár még csak most próbálgatod csápjaidat és karjaidat a Splatoon 2 világában a Nintendo Switch konzolon, akár már okleveles fröcskölő vagy, a vadonatúj Splatoon 2 tournaments website esélyes, hogy téged is érdekelni fog.

 

Ezzel az új online közösséggel egyszerűen összeállíthatjátok saját csapatotokat, új tagokat toborozhattok, és csatlakozhattok rendszeres online bajnokságokhoz* — csak szórakozásból, vagy a dicsőségért! Nincs tipped, kik lehetnének a csapatod tagjai? Csak regisztrálj, és vedd az irányt a „Find a Team” részleg felé, ahol máris összeállhatsz hozzád hasonló, szóló fröcskölőkkel. Az első bajnokság január 13-án, vasárnap, közép-európai idő szerint 14:00-kor kezdődik, és a játékosok már most is regisztrálhatnak is. Na, mire vársz még? Irány a pálya, és szerezd meg a saját territóriumodat!
Megjegyzések:

*Az online játék közben internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo Fiókot, és elfogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz online tagság szükséges. Tudjon meg többet az online tagsági előfizetésről.