Bayonetta 2 – Mától a boltokban!

A PlatinumGames legújabb mesterműve mától kapható Wii U-n.

12_original

Bombasztikus. Lélegzetelállító. Megállíthatatlan. Stílusos. Gyönyörű. Bármelyik jelzőt nyugodtan használhatjuk az akciójátékok mesterei, vagyis a PlatinumGames által fejlesztett Bayonetta 2-re, amely mától kapható a boltokban. Az első rész rajongói tudják, hogy a sorozat szinte semmi máshoz nem hasonlítható akciót, környezetet, esztétikát és játékélményt képvisel. A Bayonetta 2 most ezt még magasabb szintre viszi, a főhősnő pedig még erősebb – és szüksége is lesz minden erejére, hogy az angyalok és démonok hordáját legyőzze, és megmentse barátját az örök kárhozattól. Újabb átlagos nap az Umbra Witch életében.

A kultikussá vált első rész után immár egy baráttal karöltve, az interneten keresztül is apríthatjátok az ellenséget a Tag Climax módban, ráadásul mindehhez a játékban megismert karakterek széles választéka áll rendelkezésetekre. A sztori módban szerzett Verse kártyákkal újabb pályákat nyithattok meg Tag Climax-ben, ahol az összegyűjtött glóriákat új mozdulatokra és fegyverekre költhetitek.

Ami pedig különösen tetszeni fog a Nintendo rajongóknak: A Bayonetta 2-ben számos ruha közül választhatsz a főhősnő számára, így akár Princess Peach, Samus Aran és Link jellegzetes öltözékeiben is nekivághatsz a kalandnak. Mi több, ezzel nem csak Bayonetta kinézetét változtatod meg, hanem a játék több elemét is, így a hangokat, támadásokat, és sok egyéb, gyakran váratlan dolgot – Peach-ként Bowser mancsai jelennek meg démonok helyett, Samus-ként használhatod az Arm Cannont, Linkként pedig természetesen a Master Sworddal eshetsz ellenségeidnek!

A Bayonetta 2 a kritikusok körében már osztatlan sikert aratott:

Edge, 10/10   „Egy valódi klasszikus (…) mesterkurzus harc-dizájnból, változatosságból és a könnyű elsajátíthatóság és mélység közötti egyensúlyból.

IGN, 9.5 / 10 „Minden idők egyik legélvezetesebb akciójátéka.”

Game Spot, 10/10   „Abszolút lenyűgöző.” 

Nintendo Insider, 10/10   „Talán minden idők legjobb akciójátéka.”

The Guardian, 5/5 – „Egy újabb klasszikus Wii U játék.”
A játéból három különböző kiadás lesz elérhető megjelenéskor: a nagyon korlátozott számú First Print Edition, amely az első és második Bayonetta epizódot is külön lemezen tartalmazza egy különleges bőrszerű The Hierarchy of Laguna csomagolásban; a Special Edition, amelyben a két játék lemezes verzióját foglalja magában, valamint az alapkiadás a Bayonetta 2-vel.