AZ UNIVERSAL PARKS & RESORTS ÉS A NINTENDO EGY HATALMAS, TEMATIKUS KÖRNYEZETBEN KELTI ÉLETRE A NINTENDO VILÁGÁT

Képzeld el, hogy egy hatalmas Nintendo kalandba csöppensz, ahol életre kelnek a gigantikus Piranha Plant ellenfelek, valamint mindenfelé ? blokkok és erősítők vesznek körül, utazásod során pedig Mario és barátai is elkísérnek ebben a teljesen új világban.

Egy Nintendo izgalmakkal, játékelemekkel, hősökkel és gonosztevőkkel teli birodalomba látogathatsz el hamarosan három Universal vidámparkban világszerte.

A Nintendo legendás világai és karakterei mögött álló kreatív látnokok, a Universal vidámparkok bámulatos látványosságait megalkotó csapattal összefogva egy célt tűztek ki: elhozni a Universal vidámparkokba a Nintendo játékok karaktereit és kalandjait. Mindezt természetesen új és innovatív módon, ami kiemeli különlegességüket. Minden eddig csak a képernyőn keresztül tapasztalt móka és kaland most végre teljesen körülvesz majd – lélegzetelállítóan autentikus módon.

  • Nintendo témájú helyszínek nyílnak a Universal Studios Japan, Universal Orlando Resort és Universal Studios Hollywood vidámparkokban.
  • A helyszínek hatalmasak, magával ragadóak és interaktívak lesznek. A tematikus és autentikus környezetben számos látványosság, bolt és étterem lesz elérhető.
  • A látogatók úgy fogják érezni, mintha kedvenc játékukba csöppentek volna – ezúttal a való világban.
  • Kortól és videojátékos tapasztalattól függetlenül, mindenki garantáltan megtalálja majd a számára megfelelő helyet.
  • A tervezés és kreatív munka már folyamatban van és az elkövetkező évek során, különböző ütemben fognak megnyílni ezek a látványosságok.

Az új, tematikus helyszínek a Universal Parks & Resorts és a Nintendo – a szórakoztatás világának két ikonja – globális partnerkapcsolatának eredményei. A Universal vidámparkok rendkívül népszerű, családbarát élményeket nyújtanak milliók számára karaktereikkel, történeteikkel és innovatív technológiáikkal. A Nintendo lenyűgöző és ötletes játékokat készít, tele elbűvölő történetekkel és közkedvelt karakterekkel.

Mindeni Universal vidámpark maga fogja bejelenteni Nintendo specifikus helyszíneinek nyitását és részleteit. Az első ilyen bejelentés a közeljövőben várható.