AZ ÉSZAK-AMERIKAI NINTENDO DIRECT MICRO ÚJ NINTENDO 3DS ÉS Wii U CÍMEKET MUTATOTT BE, MELYEK EURÓPÁBA TARTANAK

A mai bejelentések között szerepelt a későbbiekben Európában/Amerikában megjelenő Bravely Second End Layer és a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games is.

A Nintendo of America mai rövid adása – Nintendo Direct Micro – során új részleteket és információkat fedett fel az idén, és 2016-ban megjelenő Nintendo 3DS és Wii U cimekről egyaránt.

A teljes Nintendo Direct Micro adás megtekintéséhez és összes apró meglepetéséhez látogass el a Nintendo of America honlapjára. Az európai Nintendo rajongókat érintő kulcsfontosságú bejelentések a következők:

Nintendo 3DS

Bravely Second End Layer: A Square Enix nagysikerű szerepjátéka, avagy a Bravely Default folytatása 2016-ban érkezik meg Európába, teljesen új történettel és még magával ragadóbb taktikus harcokkal. Az új rész jóval az előző eseményei után játszódik és Yew névre hallgató főhősünk kalandjait követi, aki a gonosz erők által elrabolt Ágnes Oblige megmentésére siet.

Little Battlers eXperience: Ahogy a népszerű rajzfilmekben és játékokkal, a Little Battlers eXperience keretében ugyancsak robotokat építhetsz és alakíthatsz kedvedre a több, mint 300 modell és 4000 alkatrész segítségével, majd harcba is szállhatsz velük. Helyi hálózaton keresztül legfeljebb hat játékos csaphat majd össze kiderítve, melyikük robotja a legerősebb a játék megjelenésekor, 2013 harmadik negyedévében.

Chibi-Robo!: Zip Lash:  Mindenki kedvenc kis robotja visszatér, ezúttal egy oldalnézetes platformerben! A Chibi-Robo! Zip Lash során Chibi-Robonak csatlakozóját lóbálva kell lesöpörnie az ellenfeleket, miközben távoli platformokra igyekszik eljutni, fejtörőket old meg és fejlesztéseket eszközölve hosszabbítja meg csatlakozóját, hogy nehezen elérhető gyűjthető tárgyakat és rejtett helyszínekre jusson el. A Chibi-Robo!: Zip Lash kizárólag a Nintendo 3DS család tagjaira fog megjelenni, idén novemberben.

Chibi-Robo amiibo: A játékkal egy időben, a Chibi Robo!: Zip Lash csomag részeként egy új Chibi-Robo amiibo figura is megjelenik. Ezzel az új amiiboval bivalyerős Super Chibi-Robová változtathatod a kis robotot a játék bizonyos pályáin. A játékosok továbbá fejleszthetik is Chibi-Robo amiibo figurájukat pontszámuk elmentésével a pályák végén, ezzel pedig játékbeli gyűjthető figurákat oldhatnak fel. Az amiibo figuráról bővebb információk a későbbiekben várhatók.

Dr. Mario: Miracle Cure – Az évek alatt egyre népszerűbbé vált klasszikus Dr. Mario puzzle játék visszatér ezen új alkotás formájában, de a játszmafordító Miracle Cure elemmel kiegészülve. Ez a mindent meggyógyító elem különböző kapszula- és vírusmegszüntető erőket aktivál. A Dr. Mario: Miracle Cure június 11-én lesz elérhető Nintendo 3DS-re a Nintendo eShop kínálatából.

Pokémon Super Mystery Dungeon: A Pokémon Mystery Dungeon-sorozat nemrég bejelentett folytatásában a játékosoknak Pokémonná változva kell felfedezniük a véletlenszerűen generált, kizárólag Pokémonok lakta helyszíneket. A magunknak és partnerünknek választható 20 Pokémon mellett az összes ismert Pokémon, azaz mind a 720 szerepel a játékban! A Pokémon Super Mystery Dungeon a Nintendo 3DS család tagjaira fog megjelenni 2016 elején.

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition: Az izgalmas szerepjátékos harc és párosítgatós puzzle szórakoztató keverékével mindkét játék rengeteg rejtett meglepetést kínál, amit a rajongók talán még fel sem fedeztek a játék május 8-i megjelenése óta. A Puzzle & Dragons Z-ben azok, akik már előrébb járnak most belevághatnak egy teljes, kihívásokkal teli második kontinens felfedezésébe. Mindeközben, a Puzzle & Dragons Super Mario Bros. Edition fő játékát teljesítő játékosok számára 8 további világ fog megnyílni, melyekben olyan új segítőkkel és irányítható szövetségesekkel találkozhatnak, mint Rosalina, Peach, Bowser Jr. és Bowser szolgái.

Wii U

Project Treasure: A Nintendo Direct során egy új, már Youtube-on is megtekinthető előzetes kíséretében mutatkozott be a Bandai Namco Entertainment négyjátékos, kooperatív akciójátéka. Győzd le ellenfeleid, kerüld el a csapdákat és szökj meg a zsákmánnyal a legmélyebb barlangokból.

Splatoon: Holnaptól új tartalmak érkeznek a Wii U-ra megjelent tisztasztikus lövöldözős játékhoz, mellyel a játékosok a villágyors N-ZAP ’85 fegyverrel pörgethetik fel a küzdelmeket és az új Port Mackerel pályára is rátehetik a csápjaikat! Mindezek mellett a Splatoon Ranked Battle módja is megnyílik a 10-es szint feletti karakterek számára.

Nintendo 3DS és Wii U

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games: Kedvenc Mario és Sonic karaktereid készen állnak, hogy ellátogassanak a 2016 augusztusában az Olimpiai Játékoknak otthont adó Rio városába. Rivalizálj akár út közben is olyan feturbózott olimpiai számokban, mint a foci és a ping pong a Nintendo 3DS verzióban, vagy derítsd ki megvan-e benned a képesség, hogy szembeszállj a legjobbakkal olyan sportokban, mint a foci, a rögbi és a strandröplabda. A játékról bővebb információk a későbbiekben várhatók.