AZ E3 KERETÉBEN LESZ ELŐSZÖR KIPRÓBÁLHATÓ A THE LEGEND OF ZELDA Wii U KONZOLRA

A Nintendo a Los Angelesben megrendezésre kerülő E3 videojáték rendezvény keretében teljesen átalakítja standját, hogy a rajongók kellőképpen elmerülhessenek a The Legend of Zelda sorozat legújabb részében – ami a rendezvény alkalmával lesz először játszható. Hogy biztosítsák a látogatók számára a lehetőséget a játék nyújtotta szabadság és felfedezés élményének kiélvezésére, a Nintendo az idei rendezvényen a The Legend of Zelda Wii U játékra helyezi a hangsúlyt, így ez lesz az egyetlen kipróbálható játék a Nintendo standnál részletes demókkal.

A Nintendo június 14-én (kedden) 18:00-kor kezdi E3-as műsorát, ahol a Nintendo Amerika Elnöke és COO Reggie Fils-Aime bemutatja a Nintendo Treehouse: Live adást, ami kizárólag The Legend of Zelda játékmenetet fog közvetíteni egész nap. Ez lesz a játék első részletes bemutatója, továbbá Nintendo fejlesztők kommentárjával. A The Legend of Zelda játékmenet a Nintendo Twitch csatornáján keresztül lesz közvetítve kulisszák mögötti és játékinformációkkal, illetve rengeteg mókával.

A sorozat alkotója Eiji Aonuma szerint a The Legend of Zelda új epizódja az előző játékokkal szakítva eltörli a határokat, amik a korábbi részekben megadott útvonal követésére kényszerítették a játékosokat, és a széria történetében sosem látott játékelemeket mutat be.

További információkért a Nintendo E3-as jelenlétéről, látogass el a Nintendo Amerika oldalára:

http://e3.nintendo.com