A XENOBLADE CHRONICLES: DEFINITIVE EDITION MÁR KAPHATÓ NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A játékosok csatlakozhatnak Shulk-hoz, ahogy bátran harcol a jövőért és felfedezi a hatalmas erejű Monado kard titkait a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, játékban, mely már kapható Nintendo Switch konzolra. A kalandorok nekivághatnak egy utazásnak, ami egy színes és élettel teli nyílt világnak, tele szörnyekkel, valós idejű és stratégiát igénylő harccal, tartalmas történettel és emlékezetes karakterekkel.

 

A Xenoblade Chronicles: Definitive Edition elhozza a Xenoblade Chronicles RPG sorozat nagysikerű első részét a Nintendo Switch konzolra és számos újítást tartalmaz az eredeti játékhoz képest, többek közt egy vadonatúj, Future Connected című epilógus történetet, ami egy évvel a játék eseményei után játszódik. Ez az új történet már első indítás után is elérhető és bármikor játszható.

 

Az új megjelenési előzetes már megtekinthető, mely bemutatja, mi mindent tartogat a Xenoblade Chronicles Definitive Edition.

A játékosok felfedezhetik Bionis és Mechonis hatalmas és feljavított tájait, új karakter modelleket, újradolgozott háttérzenéket, új Time Attack harcokat, játszhatnak Casual vagy Expert játékmódban, visszanézhetik a már megszerzett átvezetőket az Event Theater módban és élvezhetik az új és könnyebben átlátható menürendszert.

A hatalmas területek tele vannak felfedezésre váró titkokkal, komplex karakterekkel, érdekes küldetésekkel, melyek összessége egy felejthetetlen RPG kalandként áll össze.

 

Csatlakozz Shulk-hoz és harcolj a jövőért a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition játékban, mely már kapható a boltokban. Felújított grafikával, újradolgozott zenével, javított játékmenüvel és egy új epilógus történettel vár Bionis hatalmas világa, most először Nintendo Switch konzolon.