A VANS ÚJ NINTENDO KOLLEKCIÓVAL JELENTKEZIK

Játékosok, ideje új szintre lépni a Vans és a Nintendo partnerkapcsolatából megszülető cipő, ruházat és kiegészítő kollekció színes kínálatával, ami a videojátékok korai korszakát ünnepli. A Vans exkluzív 8-bites grafikákat mutat be, amiket a Super Mario Bros., a Duck Hunt, a Donkey Kong és a The Legend of Zelda sorozatok, illetve a Nintendo első konzolja, a Nintendo Entertainment System (NES) ihletett. Ez a kollekció június 3-tól lesz elérhető felnőtt és gyerek méretekben, így ideális minden korosztályú Vans és Nintendo rajongó számára.

A Vans x Nintendo Classic cipők kínálatát négy variációval indítja el az Authentic sorozatot. Utazz a Gomba Királyságba az első Super Mario Bros. Tie-Dye cipő variációval, amin Mario látható számos pózban néhány erősítő társaságában és a gonosz 8-bites Goomba ellenfelek sem maradhattak el. A második variáción az eredeti bajbajutott Peach Hercegnő vár megmentésre bátor vízvezeték szerelőjétől. A Duck Hunt egy digitális terepmintás háttéren kel életre a vadászkutyával és a repülő kacsával, az Authentic utolsó darabja pedig egy óda Donkey Konghoz, amin a játék első pályájának grafikája és a főszereplő látható virágos elrendezésben. A Vans fűzőmentes sorozata a Classic Slip-On is feltűnik a kollekcióban The Legend of Zelda grafikákkal és idézetekkel. Az oldalcsíkos Sk8-Hi, Old Skool és Sk8-Hi Slim for women sorozatok a NES-nek adnak otthont a konzol inspirálta színekkel és grafikákkal. A fűzős cipők számos különleges részletet rejtenek, köztük a Nintendo logóját a nyelv címkéjén és NES kontroller grafikákat. A legütősebb grafika a cipő talpára került, a Vans ikonikus gofri mintázatán ugyanis ott virít a „Game Over!” felirat.

A teljes nosztalgikus kinézet érdekében a Vans x Nintendo kollaboráció a ruházatokra és kiegészítőkre is kiterjed férfiaknak és nőknek egyaránt. A hasonló grafikájú hátizsákok, táskák, zoknik és sapkák remekül illenek a Classic lábbelikhez.

A Vans fiatal és totyogó méretű cipőivel a legújabb generáció is becsatlakozhat a mókába. Az apróságok a Mario Kart és a Super Mario karaktereket ábrázoló, külön gyermekeknek tervezett Sk8-Hi Zip, Classic Slip-On és Authentic cipőkre tehetik rá a kezüket.

A Vans x Nintendo kollekció minden játékos számára elérhető lesz világszerte Amerikában péntektől, a nemzetközi üzletekben pedig még ebben a hónapban. Látogass el a vans.eu/nintendo oldalra és keresd meg a legközelebbi Vans üzletet.

#VansxNintendo

Vans, „Off The Wall” Since ’66
vans.com
  

youtube.com/vans

instagram.com/vans_europe

facebook.com/vans

twitter.com/vans_europe