A The Legend of Zelda: Tears of the kingdom ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Egy epikus kaland vár Hyrule földjén és égboltján a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékban, amely ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. A játékosok egy veszélyes küldetésre indulnak, hogy felfedjék az igazságot a királyságot zűrzavarba taszító apokaliptikus esemény mögött és megválasszák saját útjukat a kiterjedt vidékeken és az ezek felett elhelyezkedő hatalmas égbolton lebegő titokzatos szigeteken.

Az új úti célok, veszélyek, látnivalók és rejtvények leküzdése éles elmét és találékonyságot kíván. A játékosok Link új képességeinek erejét kihasználva szállhatnak szembe a királyságot fenyegető gonosz erőkkel.

Néhány ezen képességek közül:

  • Fuse – Ezzel a képességgel tárgyakat kombinálhatsz, hogy olyan új fegyvereket hozz létre, melyek különféle egyedi hatásokkal bírnak.
  • Ultrahand – Az Ultrahand képesség segítségével a játékosok fantasztikus járműveket hozhatnak létre, amelyekkel kreatív módokon járhatnak túl az ellenség eszén a harc során.
  • Recall – A Recall képesség visszafordítja egy tárgy mozgását, ezáltal új útvonalakat hozhatsz létre, de akár egy robbanóanyaggal töltött hordót is visszaküldhetsz – egyenesen a feladóhoz.
  • Ascend – Ez a képesség lehetővé teszi Link számára, hogy az épületek és barlangok mennyezetén áthaladva megtalálja a leggyorsabb utat, vagy egy elegáns kijáratot.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékkal egy időben az új Link amiibo is megjelenik. Ezen amiibo figura megérintésével a játékosok fegyvereket és anyagokat, valamint egy különleges szövetet kaphatnak Link siklóernyőjéhez. Amennyiben a The Legend of Zelda sorozat egy másik amiibo figuráját használod, akkor a beszkennelt amiibo figurától függően hasznos anyagokhoz, fegyverekhez, vagy siklóernyő szövethez juthatsz.

Már megvásárolható a Nintendo Switch – OLED Modell The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition kiadása. Ugyancsak a mai napon kerül a boltokba a Nintendo Switch Pro Controller The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition változata, valamint a Nintendo Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition hordtáska és képernyővédő fólia is.