A Super Mario Bros. 35 mától magasabb szintre emeli a platformer játékok izgalmait a Nintendo Switch konzolon

Mióta a Gomba királyságot először megtámadták Bowser és csatlósai 35 évvel ezelőtt, Mario rengeteg küzdelmen esettát, de ilyen kihívással még sosem nézett szembe. A Super Mario Bros. 35 mától ingyenesen letölthető Nintendo Switch konzolra, mint exkluzív ajánlat a a Nintendo Switch Online előfizetők számára. Tekintsd meg a játékot az új Super Mario Bros. 35 – Out now! (Nintendo Switch) előzetesben!

A Super Mario Bros. 35 a klasszikus NES játék platformerkedését hozza, de egy új, 35-játékos fordulattal. Versenyezz 35 játékos ellen, miközben mindenki a Super Mario Bros. játékot játssza egy időben. Győzz le ellenfeleket és zavard meg a többi játékost egy online küzdelemben és légy te az utolsó állva maradó Mario! Tapasztalt játékosok újra játszhatják a Super Mario Bros. már ismert pályáit, míg a kezdő játékosok egy közösség részeként vághatnak bele a Super Mario Bros. utazásukba.

 

A Super Mario Bros. 35 játékban minden játékos ugyanazon a pályán kezd egyszerre. Ha legyőznek egy ellenfelet, átkerül az egyik ellenfél pályájára és extra időt kap a játékos érte. De csak óvatosan, mert a fordítottja is igaz: bárki lehet valaki más célpontja, ha ő jól játszik. Válassz négy támadási stratégia közül és használd a tárgyakat okosan, hogy gyorsabb legyél az ellenfeleknél, illetve nézz vissza gyakran a játékba a Napi Kihívásokért vagy vegyél részt a Különleges Harcokban!

 

A Super Mario Bros 35. ma érkezik Nintendo Switch konzolra, exkluzív ajánlatként a Nintendo Switch Online előfizetők számára, ingyenesen. Éld át a Super Mario Bros. klasszikus pályáit miközben a 35 játékos egyikeként küzdesz online. A Super Mario Bros. 35 csak limitált ideig, 2021. március 31-ig tölthető le és játszható.