A NINTENDO SWITCH MONSTER HUNTER RISETM KIADÁSA VALAMINT A NINTENDO SWITCH PRO CONTROLLER MONSTER HUNTER RISETM KIADÁSA MÁRCIUS 26-ÁN JELENNEK MEG EURÓPÁBAN

Egész Európában stílusosan csatlakozhatnak a játékosok a vadászathoz március 26-án, amikor a Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISETM Edition valamint a Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISETM Edition megjelennek a Capcom sokat méltatott akció-RPG sorozatának legújabb része, a MONSTER HUNTER RISE mellett Nintendo Switch konzolra.

A Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition dokkolóján, a játék ikonikus szörnye, Magnamalo látható, de a konzolt és a Joy-Con kontrollereket is további hangulatos MONSTER HUNTER RISE témájú minták díszítik. Ezenkívül a csomag a MONSTER HUNTER RISE, valamint a Deluxe Kit DLC* és további bónusz tartalom** letöltési kódjait is tartalmazza. A Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition külön kapható, ami szintén feltűnő Magnamalo dizájnnal is rendelkezik.

A MONSTER HUNTER RISE ingyenes demója január 31-ig elérhető. A játékosok négy különböző küldetést végezhetnek el, megtanulhatják az új Wirebug és Wyvern Riding funkciók használatát, valamint megismerkedhetnek a MONSTER HUNTER RISE 14 különböző fegyvertípusával. A küldetések közül kettő teljesíthető más játékosokkal közösen is, helyi vagy online co-op multiplayer játékmódban.***

A MONSTER HUNTER RISE a Capcom elismert Monster Hunter sorozatának legújabb darabja 2021. március 26-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Az európai játékosok stílusosan csatlakozhatnak a vadászathoz a Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition verziójával, ami a játék letöltőkódjával, a Deluxe Kit DLC-vel és bónusz tartalommal együtt kerül a csomagba, de a külön megvásárolható a Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition verziója is. Mindkettő a játék megjelenésének napjától, március 26-ától elérhető.

Megjegyzések:

*A Deluxe Kit DLC tartalma: “Kamurai” Hunter rétegelt páncélszett, “Shuriken Collar” Palamute rétegelt páncéldarab, “Fish Collar” Palico rétegelt páncéldarab, mozdulatok (4 ugrás), Szamuráj pózkészlet, Kabuki arcfestés, “Izuchi Tail” hajstílus.

**A bónusztartalmak: Palamute Retriever Costume rétegelt páncélzat, Palico Forest Cat Costume rétegelt páncélzat, Kezdő talizmán.

***A helyi többjátékos mód személyenként egy-egy konzolt, valamint a szoftver egy-egy példányát igényli. Online játék közben aktív internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához Nintendo Fiók regisztrációja szükséges, és a kapcsolódó felhasználói szerződés elfogadása. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz tagsági előfizetés szükséges.