A NEW POKÉMON SNAP MÁR KAPHATÓ

Április 30. — A Lental régió gyönyörű szigetei készen állnak a kalandvágyó fotósok felfedezésére. A Pokémon edzők felfedezhetik az Illumina-jelenség rejtélyét a New Pokémon Snap játékban, amely már elérhető Nintendo Switch és Nintendo Switch Lite konzolokra.

New Pokémon Snap Gameplay játékélmény:
Megérkezel a Lental régióba kezdő Pokémon fotósként, hogy részt vegyél egy Pokémon kutatási programban a régió szakértőjének, Mirror professzornak és asszisztensének, Ritának oldalán.

Segíteni fogsz nekik az ökológiai felmérésükben azzal, hogy lefényképezd a természetben élő Pokémonokat. Szigetről szigetre utazva közlekedsz majd, a megbízható NEO-ONE nevű járművedbe, és vad Pokémonokat fedezel fel buja, természetes élőhelyükön.

  • Egy felfedezésre váró új régió — Készíts rengeteg képet, miközben körül nézel a környezetedben, és mutasd meg a készített fotókat Mirror professzornak, hogy növeld a kutatási szintedet a pályákon. Ahogy haladsz előre a felmérésedben, új szigeteket látogathatsz meg a Lental régióban.
  • Kezdd el a kutatást!— Mirror professzor értékelni fogja a fotózási képességeidet, miközben a titokzatos Illumina-jelenséget vizsgálod, és felépíted a saját Pokémon Photodexedet. Minden egyes fotódat egytől négy csillagig terjedő csillaggal értékeli majd, a megörökített Pokémon viselkedés ritkasága alapján. Az egyes fotók összpontszámát – amely olyan mérőszámokon alapul, mint a Pokémon pózolása, mérete, merre néz, és hol van a képen – a csillagok színe fejezi ki. A magasabb pontszámokért ritkább színek járnak. Ha látsz egy Pokémont valami érdekeset csinálni, azonnal nyomd meg a gombot a fotózáshoz!
  • A fényképezést segítő eszközök— A fényképezőgéped nemcsak fényképeket készít, hanem segít az adatok gyűjtésében és elemzésében is, ami jól jön majd a kutatás során. Ha a kamera szkennelési funkciójával elemzed a környező területet, megláthatod a rejtőzködő Pokémonokat, és megtalálhatod a közelben lévő érdekességeket. Egyes Pokémonok még a szkennelés hangjára és jelére is reagálhatnak. A kamera dallam funkcióján keresztül lejátszott zene pedig felébresztheti az alvó Pokémonokat, vagy akár táncra is késztethetik őket!
  • Lépj kapcsolatba a Pokémonokkal új módokon — A Fluf gyümölcs egy édes, finom gyümölcs, amely a Lental régióban található. A Pokémonok abszolút imádják ezeket, és meg is eszik, ha a közelükbe dobod. A Fluf gyümölcs hasznos lehet arra is, hogy előcsalogasd a Pokémonokat a rejtekhelyükről, vagy egy adott helyre csábítsd őket. Az Illumina gömböket Mirror professzor találta fel. Több fajtájuk is van, és úgy tűnik, hogy minden szigeten más-más gömböket fogsz használni. Ha egy Pokémonra vagy egy Crystabloomra – egy virágra, amely csak a Lental régióban nő – dobsz egyet, akkor első kézből tapasztalhatod meg az Illumina-jelenséget. Az érintett Pokémon az úgynevezett Illumina-állapotba kerül, életenergiája felélénkül, ami más különleges ökológiai hatások is történhetnek.
  • Kapcsolódj össze a játékosokkal a világ minden tájáról — A játékban található internetes menüben megmutathatod a játékban készített fotóidat, és versenyezhetsz a világ minden tájáról érkező játékosokkal. Az Re-Snap és a fotószerkesztés funkciók segítségével beállíthatod a fotók fényerejét, elmosódását és nagyítását, valamint szűrőket, matricákat és egyebeket is hozzáadhatsz. Minél több játékos látja a feltöltött fotóidat, annál több „Sweet!” érmet kaphatsz. A „Sweet!” érem gomb megnyomásával más játékosok fotóit is jutalmazhatod, így küldj érmeket minden nagyszerű képre, amit találsz.1

További információkért a New Pokémon Snap játékkal kapcsolatban keresse fel a  Pokemon.co.uk/NewPokemonSnap oldalt.

1Internetkapcsolat szükséges az online játékmódokhoz. Az online szolgáltatások használatához Nintendo fiók regisztrációja szükséges, és el kell fogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződéseket. A Nintendo Fiók adatvédelmi irányelvei érvényesek. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatás nem minden országban érhetőek el. Az online játékhoz online előfizetés szükséges. Tudj meg többet az előfizetős online szolgáltatásról.