A NÉPSZERŰ LAYTON SOROZAT VISSZATÉR NINTENDO 3DS-RE A LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: KATRIELLE AND THE MILLIONAIRES’ CONSPIRACY OKTÓBER 6-AI MEGJELENÉSÉVEL

A rejtélyek megoldásának szenvedélye úgy tűnik, örökletes! Mivel Layton professzor eltűnt, lányának, Katrielle-nek kell színre lépnie a LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy főszereplőjeként, ami 2017. október 6-án jelenik meg Európa-szerte a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira. A LEVEL-5 Inc. által fejlesztett játék, melyet Európában a Nintendo forgalmaz, a népszerű nyomozós fejtörőjáték-sorozat – ami csak Európában több mint 8,7 millió eladott példánnyal büszkélkedhet – tizedik évfordulóját is ünnepli.

A játék Nintendo 3DS-verziójában több rejtvény található, mint a Layton sorozat bármelyik korábbi darabjában, sőt további napi bónusz fejtörők lesznek letölthetőek a megjelenés napjától számított egy éven keresztül*. Ezen kívül minijátékok is kiegészítik az élményt, hogy a rejtvények szerelmesei folyamatosan dolgoztathassák agytekervényeiket, mialatt felfedezik a LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy bájos, és látványában is magávalragadó világát.

A történet azzal veszi kezdetét, hogy Katrielle létrehozza a Layton Nyomozóirodát a Chancer Lane-en, amivel egyfelől szeretné bebizonyítani rátermettségét, másfelől abban reménykedik, az iroda hírének elterjedésével képes lesz eltűnt apja hollétéről is információkat szerezni. Mialatt körbekarikázza biciklijén Londont, és egymás után oldja meg a bonyolultabbnál bonyolultabb ügyeket, Katrielle egy titokzatos küldetésbe is belekeveredik, ami során akaratlanul is felfedezi a milliomosok összeesküvését. Ám Katrielle nincs teljesen egyedül kalandjai során – a Gressenheller egyetem egy fiatal hallgatója, Ernest Greeves is csatlakozik hozzá mint asszisztense, sőt a csapat hamar háromtagúra bővül, mikor Sherl, a beszélő kutya, Katrielle első kliense is mellészegődik, és hűséges partnerévé válik.

Az intuitív, érintőképernyő-alapú játékmenettel, amelyet a rajongók már megszoktak és megszerettek, a LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy világában épp olyan könnyű pillanatok alatt elmerülni, mint elődeiében, és a játék a Nintendo 3DS rendszercsalád bármely konzolján élvezhető, beleértve a nemrég megjelent New Nintendo 2DS XL-t is. Igazi Layton-őrülteket, alkalmi rejtvényfejtőket és újoncokat egyaránt hamar beszippant az agyserkentő kaland, amiben Katrielle-nek kell segíteniük nyomokat felfedezni, fejtörőket megoldani és kideríteni a teljes igazságot. A divat- és stílustudatos játékosok még az ügynökséget is újradekorálhatják, és Katrielle-t is mindig az adott ügyhöz legjobban passzoló ruhákba öltöztethetik.

A valaha volt legtöbb fejtörőt tartogató Layton-játék, új karakterek színes csapata, rengeteg vicces párbeszéd és egy lebilincselő történet – itt az idő új hősnőt köszönteni és egy új korszakot kezdeni a Layton sorozatban! Képes lesz valaha Katrielle barátai segítségével megtalálni eltűnt apját? Találd ki a választ magad október 6-án, mikor megjelenek a LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy Nintendo 3DS konzolokra.