A MONSTER HUNTER RISE INGYENES DEMO VERZIÓJA JANUÁR 8-TÓL ELÉRHETŐ; AZ ÚJ ELŐZETES BEMUTATJA A WYVERN RIDINGOT, ÚJ TERÜLETEKET ÉS MÉG TÖBB SZÖRNYET

A mai napon a “Monster Hunter Digital Event” eseményen a Capcom újabb információkat osztott meg a Monster Hunter Rise játékról, a népszerű és díjnyertes Monster Hunter akció RPG játéksorozat legújabb részéről. Holnap, azaz január 8-tól kezdve egy hónapon keresztül letölthető lesz a Monster Hunter Rise demó verziója ingyenesen a Nintendo eShop alkalmazásból a Nintendo Switch konzolon, ahol az újdonságra kiéhezett vadászok először kóstolhatnak bele a legendás sorozat újabb, már nagyon várt darabjába. Az élő közvetítésben egy vadonatúj előzetes is helyet kapott, ami bemutatta a „Wyvern Riding” játékmechanizmust, egy új szörnyet, valamint visszatérő lények és új, fagyos vadászterületek egész sorát, amelyeket a játékosok felfedezhetnek, amint a teljes játék megjelenik a Nintendo Switch konzolra, világszerte egységesen, 2021. március 26-án. A „Monster Hunter Digital Event” megtekintéséhez látogass el a Monster Hunter Digital Event – January 2021 (Nintendo Switch).) oldalra.

 

Az ingyenes, korlátozott idejű Monster Hunter Rise demó holnap, január 8-án jelenik meg, és január 31-éig elérhető, így a játékosok bőséges időt kapnak arra, hogy kiélvezzék az ízelítőt ebből vadonatúj Monster Hunter élményből. A bemutató számos vadászati ​​lehetőséget kínál a játékosoknak, beleértve az offline egyszemélyes és (legfeljebb 4 játékossal játszható) offline* helyi, valamint az online** többjátékos játékmódokat, mind a 14 fegyvertípus használatával. A következő módok és küldetések állnak rendelkezésre az ingyenes demóban ***:

 

  • Kiképzés – Tanuld meg a szörnyvadászat alapjait, beleértve az új Wirebug mechanizmust és a Palamute lovaglást is. Csak egyszemélyes módban játszható.
  • Wyvern Riding – Lépj be az arénába, és éld át az új Wyvern Riding élményt, egy új funkciót, ami lehetővé teszi a vadászok számára, hogy egy bizonyos ideig szörnyeket lovagoljanak meg és irányítsanak. Csak egyszemélyes módban játszható.
  • Kezdő küldetés: Great Izuchi – Ideális a játékkal ismerkedőknek, vagy az olyan vadászoknak, akik tudásuk felfrissítésére vágynak. Egyszemélyes, helyi és online többszemélyes játékmódban is elérhető.
  • Haladó küldetés: Mizutsune – Egy kemény kihívás kizárólag tapasztalt játékosok számára. Egyszemélyes, helyi és online többszemélyes játékmódban is elérhető.

 

Ma az is kiderült, hogy a jeges Goss Harag, egy teljesen új szörnyeteg is debütál a Monster Hunter Rise játékban. Ez az agyaras vadállat biztosan megfagyasztja a vért a vadászok ereiben, ahogy a havas mezőket járja új zsákmányt keresve és jégpengékkel támadva. A Goss Harag tökéletesen otthon érzi magát a Frost-szigeteken, egy új, hófödte és szélfútta helyszínen, amely egykor a nagy sárkányok fészkelőhelye volt, akiket csak a legbátrabb vadászok próbálnának leteríteni.

 

Sok más klasszikus, és rajongók által kedvelt szörny is felbukkan a Monster Hunter Rise folyamatosan bővülő ellenséglistáján. A korábban bejelentett szörnyek mellett ezek a már jól ismert fenyegetések is leselkednek majd a vadászokra: Lagombi, Khezu, Great Baggi, Barioth, Mizutsune és Tigrex. További új és visszatérő szörnyeket leplezünk le a következő hónapokban.

 

A Monster Hunter Rise játékról

A Monster Hunter Rise egy akció-RPG, amely a játékosokat a színes Kamura faluba repíti el, amely egyedülálló kultúrájával és innovatív vadászati ​​technológiáival vonzza a látogatókat. Miután a vadászok felöltötték páncéljukat, és a különféle fegyvertípusok közül választottak, vadonatúj vadászterületek várnak rájuk, beleértve az ősi Shrine Ruins-t, a Flooded Forestet és még sok más területet. Az új „Wirebug” mechanika bemutatkozása lehetővé teszi a kötélalapú harcolást, amely használható a sziklák és más nehezen elérhető területek megmászásához is, új bejárási és légi támadási lehetőségeket kínálva. A játékban emellett bemutatkoznak az új vadászpartnerek, a Palamutok, a személyre szabott és jókedvű kutyaszerű társak, amelyek új támadási lehetőségeket kínálnak a játékosok számára, míg a macskaszerű Palico-k támogató karakterként térnek vissza, például gyógyításra szolgálva.

 

Ahogy a Monster Hunter Rise játékosai legyőzik a szörnyeket és haladnak a játék során, az elejtett ellenségek tárgyai egyedi fegyverek és páncélok készítésére használhatóak, amelyek növelik a jövőbeli siker és túlélés esélyeit. A vadászok egyedül vagy akár három társukkal is teljesíthetik ezeket a kihívásokat a helyi vagy a kooperatív online játékban, miközben kihasználják a Nintendo Switch konzol sokoldalúságát is, amely lehetővé teszi a vadászatot bárhol, bármikor és bárkivel.

 

A mai „Monster Hunter Digital Event” során a Capcom bejelentette, hogy a Monster Hunter Rise demója holnaptól ingyenesen letölthető lesz a Nintendo eShopon keresztüll. A Capcom új részleteket is megosztott a Monster Hunter Rise, a díjnyertes és a közönségsiker Monster Hunter akció-RPG sorozat hamarosan megjelenő, legújabb darabjával kapcsolatban. A Monster Hunter Rise világszerte 2021. március 26-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra.