A KILÖVÉS MEGKEZDŐDÖTT: A PIKMIN 3 DELUXE VERZIÓ OKTÓBER 30-ÁN LANDOL A NINTENDO SWITCH KONZOLOKON

Az űr távoli részén egy rejtélyes, bár ismerős idegen világ található… tele aranyos élőlényekkel, rejtett meglepetésekkel és rengeteg mókával. Hagyd üresen a leszálló pályát, mert a Pikmin 3 Deluxe október 30-án Nintendo Switch konzolon landol. A Pikmin 3 eredetileg a Nintendo Wii U konzolra jelent meg és most a Nintendo Switch konzolra ugrik, ahol új tartalmakkal, Co-op játékmóddal, és kezdő játékosok számára könnyítési beállításokkal lesz játszható. Ezek az apró Pikmin nevű lények készen állnak, hogy a barátaid legyenek, és hatalmas kalandra induljanak, szóval nézzük is meg a Pikmin hadsereged a Pikmin 3 Deluxe október 30-án landol című előzetesben.


A Pikmin 3 Deluxe nem egy áltagos kaland. Irányítsd a három felfedezőből álló csapatod és aranyos Pikmin seregeiket, hogy túléljétek a feladványokkal és hatalmas lényekkel teli világot. Egy kényszerleszállás után fedezd fel a különféle új tájakat, mint a hófedte Distant Tundra, a Twilight Ricer és a Garden of Hope területeket, ahol a csodálatos és félelmetes életformákkal találkozhatsz.

 

A Pikmin 3 Deluxe számos új bővítéssel érkezik, beleértve a lehetőséget, hogy a Story módot egy baráttal közösen Co-op módban teljesítsük, egy új mellékküldetést, amit szintén lehet Co-op módban játszani és minden DLC pályát és küldetést az eredeti verzióból. Új nehézségi beállításokkal, célzás segítéssel, opcionális segítségekkel és a nyugodtabb tempójú játék lehetőségével, most minden eddiginél könnyebb bekapcsolódni a Pikmin kalandokba és élvezni a játék csodálatos látványvilágát, megismerni mi mindent tartogat ez az élénk világ számunkra. Mókás extrák is visszatérnek az eredeti játékból a Pikmin 3 Deluxe verziójába, mint például a játékon belüli kamera, ami segítségével fényképeket készíthetünk a csodás tájakról és érdekes élőlényekről kicsinyített nézőszögből.

 

Különféle Pikmin fajtákkal találkozhatsz és barátkozhatsz meg, hogy parancsaidat követve a csapatod bármilyen akadályt leküzdhessen. A különböző színű Pikmin fajták más képességekkel rendelkeznek, és más módokon lehetnek segítségedre a küldetések során. Például a Kék Pikmin fajta képes lélegezni a víz alatt, így összegyűjthetnek olyan tárgyakat, amit a többi Pikmin nem érne el, míg a Repülő Pikmin fajta, melyeknek rózsaszín árnyalatuk van és apró szárnyaik, át tudnak repülni olyan akadályok felett, mint a víz vagy szakadékok. Stratégikusan válaszd meg, melyik fajta Pikmin a legmegfelelőbb a feladatra és küld el őket külön projektek teljesítésére, miközben váltogathatsz a kapitányok között a biztos siker érdekében.

 

A gyakorlott játékosok számára, akik már tapasztaltan válogatják meg a Pikmin társaikat néhány új kihívás lesz elérhető a Pikmin 3 Deluxe új mellékküldetésében, melyben Olimar és Louie felfedezik a PNF-404-es bolygót. Ha pedig egy barátságos Pikmin-dobálós mókára vágysz, egymás elleni többjátékos meccsek várnak rád a Bingo Battle játékmódban.

 

Az apró Pikmin lényekből álló hatalmas csapatod készen áll egy óriási kalandra a Pikmin 3 Deluxe kiadásában, mely október 30-án érkezik Nintendo Switch konzolokra. Akik szeretnék a bolygóközi kalandozásaikat minél hamarabb elkezdeni, már digitálisan elővásárolhatják a játékot a Nintendo eShop boltjából.