A Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra

Ideje fellapozni a Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon oldalait Nintendo Switch konzolon egy lendületesen illusztrált mesekönyvben, amely a sötét mágia fiatal tanoncának varázslatos történetét beszéli el. A játékosok mától csatlakozhatnak Cerezához és démonjához, Cheshire-hez a tündérek lakta erdőt átszelő utazásuk során, miközben felfedezik a címszereplő Umbra Boszorkány eredettörténetét.

Még jóval azelőtt, hogy „Bayonetta” néven vált volna ismertté, Cereza az óvatosságra fittyet hányva a veszélyekkel teli Avalon-erdőbe merészkedett, abban a reményben, hogy megmentheti bebörtönzött édesanyját. A fiatal boszorkatanonc és Cheshire különleges képességeinek összehangolása a kulcs az erdő számos fortélyának, csapdájának és különösen a Tír na nÓgok – Cereza és Cheshire csapatmunkáját próbára tevő, illúziókkal teli kazamaták – legyőzéséhez. A kaland során talált Elemi Magokkal tovább bővítheted a páros képességeit – új utakat nyithatsz meg az erdő felfedezéséhez, és harci stratégiáidat is továbbfejlesztheted.

A Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon ingyenes demója – amely a játék első fejezeteit tartalmazza – már elérhető Nintendo Switch konzolra a Nintendo eShop áruházban. A játékosok átvihetik a demó mentéseit a játék teljes verziójába, és ott folytathatják a kalandjukat, ahol azt abbahagyták. Mind a demóban, mind a teljes játékban számos olyan, a hozzáférhetőséget érintő beállítás érhető el – mint például az elszenvedett sebzés csökkentése vagy bizonyos irányítások automatizálása – amelyek az újoncoknak és a Bayonetta-rajongóknak egyaránt segíthetnek abban, hogy ízlésük szerint élvezzék a játékot.