2021 MÁJUS 7-ÉN ÉRKEZIK EURÓPÁBA A KÉK NINTENDO SWITCH LITE KONZOL

Egy új, kék színű verzió kerül a Nintendo Switch Lite konzol színválasztéka közé, mely 2021. május 7-től lesz kapható Európában.

Minden Nintendo Switch Lite modell kifejezetten kézikonzol módra lett tervezve, hogy bárhová mész, könnyedén magaddal vihesd a játékok széles választékával.

Az egyik ilyen játék a New Pokémon Snap, amiben a játékosok ismeretlen szigetek gazdag tájait járva fényképeket készíthetnek Pokémonokról. A Pokémonokat megközelítheted természetes környezetükben, miközben változatos tájakat járhatsz be, mint sűrű dzsungeleket vagy hatalmas sivatagokat, hogy kiderítsd mi áll az Illumina jelenség hátterében. A New Pokémon Snap április 30-án jelenik meg a Nintendo Switch konzolokra.

 

Egy másik hamarosan érkező Nintendo Switch játék a Miitopia, egy humoros kaland, mely május 21-től less kapható. A Miitopia játékban a játékosok egy vicces kaland főszereplőivé válhatnak a barátaikkal és családtagjaikkal együtt. Könnyedén kioszthatod a szerepeket bárkinek, akinek szeretnéd, ebben a komikus küldetésben, melynek célja, hogy legyőzzétek az arc-lopó Sötét Nagyurat. Ezek a játékok csak egy kis ízelítők a kalandokból, melyek a játékosokra várnak a Nintendo Switch konzolon.

 

Mint kifejezetten kézikonzol, a Nintendo Switch Lite beépített kontrollerekkel rendelkezik és kisebb és könnyebb a Nintendo Switch konzolnál, de képes lejátszani az összes játékot a Nintendo Switch hatalmas kínálatából, melyek támogatják a kézikonzol módot. További információk a Nintendo Switch weboldalon.

Az új, kék színű Nintendo Switch Lite 2021. május 7-től lesz kapható Európában.