New Nintendo XL Pearl White+Mario Sports + YW2

Hálózati töltőt nem tartalmaz!

A csomag tartalma:

  • New Nintendo 3DS XL konzol (Gyöngyház fehér)
  • 4 GB-os memóriakártya

New Nintendo 3DS XL

A New Nintendo 3DS XL megnövelt teljesítményének köszönhetően eddig sosem látott játékok futtatására képes, ráadásul az alkalmazások és játékok is gyorsabban nyílnak meg rajta, illetve töltődnek le*. 

A még precízebb irányítás érdekében a New Nintendo 3DS XL készülék egy ZR és ZL vállgombbal is bővült, valamint egy C-Stick karral, amivel kényelmesen kezelhető például a kamera a Monster Hunter 4 Ultimate és The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D játékokban.

Élvezd a legjobb Nintendo 3DS címeket a New Nintendo 3DS XL óriási kijelzőin úgy, mint még soha!

A 3D hatás az új szuper-stabil 3D funkciónak köszönhetően már más betekintési szögből is élvezhető, a belső kamera ugyanis felismeri és követi a fej mozgását, majd ahhoz igazítja a képet. A készülék alsó kijelzője alatt helyet kapott továbbá egy NFC Olvasó/Író, amivel végre amiibo figuráidat és kártyáidat is használhatod az olyan játékokban, mint például a Super Smash Bros. for 3DS, a Xenoblade Chronicles 3D, az Animal Crossing: Happy Home Designer, a Code Name S.T.E.A.M., az Ace Combat Assault Horizon+ vagy épp a Chibi-Robo! Zip Lash.

Készüléked ráadásul nem csak a New Nintendo 3DS-exkluzív és Nintendo 3DS, de Nintendo DS játékokat is képes lejátszani, így bármikor újra átélheted a régi kedvenceid nyújtotta izgalmakat. A Nintendo eShopból digitális formában is beszerezhetsz indie és Nintendo címeket, a Virtual Console kínálatában pedig igazi klasszikusok között böngészhetsz.

*A letöltési sebesség internetkapcsolattól függően változhat.

+ Ajándék két játékkal! Mario Sports Superstars és Yo-kai Watch 2!

A Mario Sports Superstars egy öt különböző sportágat felölelő gyűjtemény, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre. A sportok között szerepel a labdarúgás, a baseball, a tenisz, a golf és a lóverseny is.

A felsorolt sportágak ráadásul az egyjátékos bajnokságok mellett, akár a lokális és internetes többjátékos módok keretében is élvezhetők, így versenyre kelhetsz barátaiddal vagy családoddal, de akár a világ legjobb játékosaival is összecsaphatsz.

Yo-kai Watch 2: Bony Souls / Fleshy Spirits

Találj meg, barátkozz össze és harcolj több mint 350 új és visszatérő Yo-kai lénnyel! Szállj vonatra és keress fel új városokat, bennük új Yo-kai lényekkel a hősies macska Hovernyan oldalán, utazz vissza az időben Springdale megmentéséhez és ismerd meg a Yo-kai Watch eredetét!