Pokémon Conquest

A Pokémon Conquest-ben egy fiatal hadúr szerepét veheted föl, aki különleges kapcsolatban áll egy Pokémonnal. A Pokémonoddal együtt kell útrakelned, hogy harcostársakat gyűjts magad mellé, ezzel is erősítve a királyságod. A kaland során különböző Pokémonokkal, valamint más harcosokkal és hadurakkal is találkozhatsz. Ezeket a szereplőket a feudális Japán időszakának híres történelmi alakjai ihlették, akiket a Nobunaga’s Ambition játéksorozat rajongói is bizonyára felismernek majd. A játékban közel 200 Pokémon található, amelyek közül több a Pokémon Black és White Version játékokból lett átemelve.

Ahogy a csatatér megnyílik a Pokémon Conquest játékában, ki kell választanod a helyes Pokémon típust, hogy a legnagyobb csapást mérhesd az ellenfeledre. A körökre osztott harcok során a taktikát is gondosan kell kidolgoznod, hogy az intenzív, akár hatfős küzdelmek felételei a te kedved szerint változhassanak. A folyton átalakuló csaták miatt mindig észnél kell lenned, hogy nehogy meglepetések érjenek!

Végre egy új módon is játszhatsz kedvenc Pokémonjaiddal egy olyan földön, ahol a harcosok és Pokémonjaik között különleges összekötő kapocs van!

  • A játékmenet fő része a csatatéren zajlik, ahol a Pokémonok körökre osztott, taktikus rendszer szerint csatázhatnak.
  • Légy te is hadúr, és irányítsd a Pokémon seregeidet! Hadúrként a sereged többi harcosának is parancsokat osztogathatsz.
  • Minden harcosnak különleges képességei vannak, amelyek alkalmazásával a Pokémonokat is segítségül hívhatják.
  • Toborozz harcosokat és hadurakat miután legyőzted őket, egy olyan rendszerben, amit Pokémon játékban még nem láthattál! Ahogy új kastélyokat szerzel, új Pokémonok, harcosok és hadurak válnak elérhetővé, új képzési módokkal egyetemben.
  • Ha egy csatát megnyertél, tiéd az új kastély, az új föld – így új harcosokat képezhetsz ki és új Pokémonokhoz juthatsz hozzá!