Mario & Sonic at London 2012 olympic games

Vidd magaddal 3DS-eden az olimpiai hangulatot a Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games segítségével!

Több mint 50 olimpiai sportág és a videojátékok legnagyobb csillagai várnak rád London szívében, gyönyörű 3D-ben! Egyszerre akár négyen mérkőzhettek meg a Nintendo 3DS számos irányítási módját használva: érintsd meg a képernyőt, fújj a mikrofonba, mozgasd a 3DS-t, és szerezd meg az aranyat!

Válassz karaktert az illusztris társaságból! A hasonló személyiséggel rendelkező karakterek külön csoportokat alkotnak, és ugyanazokban a versenyszámokban indulnak: egyes sportágakban Mariót és Sonic-ot találod, míg másokban Wario, Dr. Eggman és egyéb nehézsúlyúakat találsz. Összesen 20 karakter közül választhatsz!

Minden sport más módon használja a 3DS képességeit, hogy inkább az akció sűrűjébe kerülhess. A százméteres gyorsúszásban az érintőképernyő segítségével szelheted át a medencét, míg a súlyemelés során tökéletes időzítéssel kell a mikrofonba fújnod. A játék alaposan kihasználja a Nintendo 3DS mozgásérzékelőit is, hiszen az íjászat során a konzol mozgatásával célzol, az evezés során pedig a megfelelő ritmus megtalálása a siker kulcsa.

A játék tartalmaz egy lebilincselő egyjátékos sztori módot is, melyben számos népszerű karakterrel szállhatsz szembe Bowser és Dr. Eggman titokzatos ködgépezetével! Csakis az olimpiai sportágakban való győzelem segíthet megakadályozni gonosz tervüket!

  • Versenyezz 50 sportágban, egyszerre akár három társaddal, a 2012-es londoni olimpiai játékok varázsát 3D-ben élvezve!
  • Használd az érintőképernyőt, a mozgásérzékelőket és a Nintendo 3DS mikrofonját, hogy minden számban tiéd legyen az arany!
  • Számos népszerű Mario és Sonic karakter közül választhatsz.
  • Mérd össze tudásodat a többi játékossal az online ranglistán!