Fire Emblem Fates Limited Edition

A csomag tartalma: 

  • Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest, Fire Emblem Fates: Revelations játékszoftver (Egy Játék Kártyán)
  • Művészeti Könyv
  • Fémtok
  • Kétoldalas poszter

Két királyság a háború szélén áll. A Hoshido klán örököseként, akit a Nohr család nevelt fel két oldal között őrlődsz. Melyiket fogod választani? A Birthright utat választva a Nohr birodalom királyával kell megküzdened egy idegenekkel teli család oldalán, míg a Conquest utat járva a rosszul kormányzott Nohr királyságot kell heves csaták árán belülről megreformálnod.

Vezényeld harcosaidat precízen és építs ki velük szoros kapcsolatot ebben a körökre osztott stratégiai játékban!  A sorozatban először a főhős az általad megalkotott karakter, akinek minden parancsát lovagok, varázslók, íjászok és más egységek egész serege lesi a sorozat történetének legtaktikusabb ütközeteiben. Minden egységnek és fegyvernek meg van a maga erőssége és gyengéje, amit figyelembe kell venned a harcok során. Állj össze szövetségeseiddel, hogy támogathassátok egymást a csatatéren! A kapcsolatok kialakítása kulcsfontosságú a játékban – minél közelebbi a kapcsolatod szövetségeseiddel, annál jobban teljesítenek a harcokban. A jövőjük a Te kezedben van, de mindezek előtt meg kell hoznod a Fire Emblem történetének legfontosabb döntését.

  • A Fire Emblem-sorozatban először, az általad megalkotott karakter a főszereplő.
  • Egy karaktered köré épülő lebilincselő történet, amiben választásra kényszerülsz a vérvonalad és a téged felnevelt család között.
  • Új „Kastélyom” helyszín, ahol időt tölthetsz szövetségeseiddel és még szorosabb kapcsolatot alakíthatsz ki velük.
  • StreetPass adatcserével látogass el más játékosok Kastélyába
  • Használd Fire Emblem amiibo figurádat, hogy megjelenjen a játékodban Marth, Ike, Lucina és Robin, akiket aztán a csatákba is magaddal vihetsz

A Fire Emblem Fates: Birthright és a Fire Emblem Fates: Conquest egyaránt teljes élményt nyújt, azonban mindkettőben más-más ellenfelekkel kell szembeszállnod és eltérő szövetségesekkel. A harmadik útvonal – Fire Emblem Fates: Revelation – elhozza a történet végső lezárását, amiben megtagadod a választást a két királyság között. Légy merész és fedezd fel a titkolt igazságot!