Fantasy Life

TÉRJ RÁ AZ ÖSVÉNYRE, AMELY MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉLETEDET, ÉS AMINEK KÖSZÖNHETŐEN RENDKÍVÜLI KALANDOKAT ÉLHETSZ ÁT.

Indulj neki álmaid kalandjának, amelyben tárgyakat készíthetsz el, varázsolhatsz, halászhatsz, mérhetsz, harcolhatsz, és nem utolsó sorban feltérképezheted a  környezetedet mint még soha azelőtt. Az innovatív „Live“ rendszerrel a választásaid nem csupán a saját karakteredet fogják javítani, hanem lassacskán egész zarándokutadat is ki fogják alakítani. Fedezd fel ezt a terjedelmes fantáziavilágot bosszantó sötét lovagok, ravasz kalózkapitányok, nemes hercegnők és tövábbi szereplők színes körében, akik mind osztják a te érdeklődésedet az ismeretlen felfedezése és megismerése felé.

A játék elemei:

  • Kapcsolj át a tizenkét különböző Life hivatás között, és szerezz különböző adottságokhoz hozzáférést. A katonai hivatás erősebb harcost farag belőled, míg a kézművés foglalkozás által erősebb fegyvereket és eszközöket készíthetsz. Amennyiben épp nem lesz kedved harcolni, átkapcsolhatsz a „szedegető“ életmódba, és eltölthetsz némi időt mint favágó vagy halász.
  • Válaszd ki saját kalandodat és játssz a saját szabályaid szerint.
  • A játék igazodik a pillanatnyi életmódodhoz, amit kiválasztottál. Próbáld meg ugyanazon területeteket bejárni más-más „élettel“, hogy különböző tárgyakhoz férhess hozzá.
  • Fedezd fel a robosztus fantáziavilág minden szegletét.
  • Vásárolj minden városban házat, és rendezd a te általad elkészített bútorokkal.