Etrian Mystery Dungeon

Az Etrian Odyssey mély RPG elemeit és a Mystery Dungeon véletlenszerű kihívásait egyesítő Etrian Odyssey Mystery Dungeon új kalandra hív! 

Alkosd meg saját szövetségedet, töltsd meg az általad készített karakterekkel és válasz társakat az Etrian Odyssey sorozat több, mint 10 különböző osztályából, mint a Landsknecht, a Gunner, a Ninja és a többi. Vezesd csapatodat a végtelen labirintusokkal, kincsekkel és azokat őrző fenevadakkal teli barlangokba, melyek felépítése minden belépéskor változik; a helyszínek, a drágakövek és a szörnyek helyzete minden alkalommal más lesz, így boltok és bestiák hada is felbukkanhat ott a korábban biztonságos termekben.

Minden lépésed sorsdöntő lehet, így fontold meg alaposan mit teszel, a nem megfelelő formációt vagy épp támadást választva ugyanis könnyen elveszítheted minden pénzedet és tárgyadat! Akár egyetlen csapás is megfordíthatja a küzdelmet, Blast Gauge sávodat feltöltve például egész csapatoddal egyszerre zúdíthatsz támadásokat ellenfeledre. Boltokkal, fogadókkal, éttermekkel és hasznos szolgáltatásokkal Aslarga a tökéletes központ a megfáradt kalandoroknak, a városlakók pedig szívesen segítik a harcosokat, hiszen egyedül ők képesek megvédeni a várost a szörnyetegek támadásától.

Elég taktikus, elszánt és bátor vagy, hogy győzelemre vezesd csapatodat?