Devil´s Third

A Devil's Third egy, a legendás dizájner Tomonobu Itagaki által megálmodott vad, minden eddiginél ütősebb thriller. Ez az egy- és többjátékos módokat is tartalmazó lövöldözős alkotás összeolvasztja a modern katonai fegyverek és a brutális közelharc nyújtotta izgalmakat.

A kampány főhőse az ex-zsoldos Ivan, akit azzal a feladattal engednek ki a rácsok mögül, hogy jóvátegye múltbéli tetteit és kiiktasson egy rejtélyes terrorista csoportot, aminek korábban ő maga is tagja volt. Miután a világ műhöldjai és elektromos fegyverei megsemmisültek, a háború ismét a katonák közti közelharcra zsugorodott, így Ivannak minden lehetséges eszközt bevetve kell átlőnie, túlhackelnie és keresztül verekednie magát a vezeklésének útjába kerülő ellenfeleken. Pörgős harcokban és csonttörő mozdulatokban bővelkedve, Ivan élete minden, csak nem hétköznapi…

A játék internetes többjátékos módja mindeközben egy zord jövőt vázol fel, ahol a terroristák nyertek és káosz uralkodik a világon. Áltagos polgárként egy klánhoz csatlakozva segíthetsz visszafoglalni az Egyesült Államokat más csoportokkal szövetségre lépve, vagy zsoldosként támadhatsz a többi játékos bázisára, ha épp az anarchiát részesíted előnyben a demokráciával szemben! Az internetes játék lelke persze a bázis és a klántagok személyre szabásának lehetősége, illetve a győztes csaták, hiszen a jutalomból fejlesztheted tovább védelmedet. A többi klán folyamatos támadásai mellett a sarkadra kell majd állnod, hogy megvédd a területedet!