Bravely Second: End Layer

Készülj fel egy merész, új kalandra és vesd be mesteri harci stratégiáidat a Bravely Second: End Layer keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken. A kritikusok által elismert Bravely Default alapjaira építő folytatás egy páratlan, taktikai harcokkal, felejthetetlen karakterekkel és más érdekességekkel teli szerepjáték, ami a kezdők és a visszatérő rajongók számára egyaránt kitűnő választás. 

A gonosz Kaiser Oblivion elrabolja a Bravely Default főhősnőjét Agnès Obliget, kinek testőre Yew Geneolgia azonban megfogadja, hogy kiszabadítja úrnőjét Kaiser az Eternia felett lebegő bevehetetlen Skyhold erődjéből. A félelmetes helyszínek és ádáz fenevadak legyőzéséhez Yew utazása során olyan új karakterekkel áll össze, mint például Magnolia Arch, illetve néhány visszatérő hőssel is, mint Edea Lee és Tiz Arrior.

A Bravely Default innovatív Brave and Default taktikai rendszere ugyancsak visszatér, még összetettebb stratégiai lehetőségekkel. Ahogy korábban, a játékosoknak most is meg kell találnia az egyensúlyt és kockáztatni a körökre osztott harcokban: a karakterek képesek több mozdulat elvégzésére egy kör alatt, de ennek következményeképp nem lesznek képesek mozdulni néhány körig. A Bravely Second egyik új funkciója próbára teszi a játékosok képességeit és bátorságát: ha egyetlen kör alatt megnyernek egy küzdelmet, a bátrabb harcosok rögtön belevághatnak egy újabb, nehezebb harcba még nagyobb jutalmakért. A harcok ezen összekapcsolása remek mód a karakterek és osztályok fejlesztésére, de a játékos vereség esetén mindent elveszíthet, így mindig fontos az előrelátás. A hasonlóan nehéz harcok megnyeréséhez a játékosoknak el kell sajátítania mind a 30 osztályt, hogy felszereljék karakterüket a túléléshez szükséges képességekkel. Ahogy a karakterek tapasztalati pontokat gyűjtenek osztályuknak a harcok során új képességeket és támadásokat tanulnak, amik teljesen új taktikai lehetőségeket nyitnak meg a játékosok előtt. Az új Patissier például finom desszertekkel gyengíti le az ellenfeleket, míg a Catmanser a macskafélék természetének megértését használva növeli a csapat képességeit és talál hasznos tárgyakat.