Super Street Fighter IV 3D Edition

 

A Super Street Fighter IV 3D Edition a  népszerű Street Fighter sorozat legutóbbi verziójának kifejezetten a Nintendo 3DS képességeihez igazított, tökéletesített változata. Nagykonzolos prezentáció és játékélmény – csak most a kezedben! A Super Street Fighter IV 3D Edition rengeteg választható karakterrel, egyedi harcrendszerrel, látványos 3D grafikával, és elképesztő tartalommal várja a verekedős sorozat régi és új rajongóit.

 

  • Online / lokális multiplayer: harcolj a barátaiddal, vagy különböző ellenfelekkel a világ bármely pontjáról az online többjátékos funkció segítségével. A Super Street Fighter IV 3D Edition maximálisan kihasználja a Nintendo 3DS online képességeit.
  • Harmincöt játszható karakter: válassz sok híres és népszerű karakter közül, és döntsd el, melyikük illeszkedik legjobban a játékstílusodhoz. A karakter-kínálatban a klasszikus és közkedvelt harcosok (Ryu, Ken, Guile vagy Chun Li) mellett teljesen új belépők (Hakan és Juri) is szerepelnek.
  • Figurine mód: a verekedésen kívül a Super Street Fighter IV 3D Edition egy egyedi meta-játékmódot is kínál. Jelölj ki egy harcost, aki automatikusan felveszi a küzdelmet a melletted elhaladó más Super Street Fighter IV 3D Edition tulajdonosok által kijelölt más karakterekkel. Győzelem esetén figurákat nyersz – gyűjtsd össze mindet!
  • 3D mód: szemléld és irányítsd az akciót teljesen új perspektívából – a 3D módban a kamera a harcosod vállai felett helyezkedik el.
  • Megosztás: csak egyetlen játékpéldányra van szükséged ahhoz, hogy összemérd a tudásod a barátaiddal – Ryu-t választva úgy is összemérhetitek a tudásotokat, ha csak te rendelkezel a játékkal.
  • Megfigyelő mód: ebben a játékmódban nem te játszol, hanem így végignézheted két barátod küzdelmét – mintha egy izgalmas meccset néznél a tévében.
  • Profiknak és kezdőknek: a Super Street Fighter IV 3D Edition kétféle irányítási móddal rendelkezik. A profik a hagyományos gombkombinációk bevitelével hajthatják végre a bonyolultabb mozdulatokat, a játékkal csak most ismerkedők pedig egy egyszerűsített, az érintőképernyőt is használnó irányítási formával gyakorolhatnak.