Rhythm Thief & The Emperor´s Treasure

Ismerd meg Raphaelt, akit a titkos énje tesz igazán különlegessé: ő Phantom R, az elegáns műkincstolvaj, aki a furcsa módszereiről híres. A művészeti világ drága kincseire vadászik, pusztán azért, hogy napokkal később visszavigye őket. A világ persze nem tudja, hogy Raphael fő célpontja nem a múzeumokban található – Phantom R az édesapját keresi, aki három éve eltűnt. Egy furcsa akció során aztán Raphaelnek menekülnie kell a párizsi Louvre-ből, közben pedig találkozik a bájos Marie-val, és összefut Napoleonnal, aki szintén a kedves hölgy társaságára pályázik. Nincs más kiút, csak a menekülés!

Miért adja vissza Phantom R az ellopott festményeket? Mi a jelentőssége a Marie hegedűjén felbukkanó jelnek? Kicsoda az úriember, aki Napoleonnak öltözve parádézik?

Ahogy előrehaladsz a játékban, Raphael olyan szituációkba keveredik, ahol a zene hozza a megoldást. Párizsban ráadásul sok ember mászkál, akik alig várják, hogy kiderüljön: tényleg nagy ritmusmester vagy-e.

Minden kihívás során egy zenedarabban kell mulatoznunk. Van, amikor időre kell gombokat nyomnunk, máskor a stylus-szal kell ügyeskednünk, hogy a ritmus feszes maradjon. Lesz olyan alkalom is, ahol a 3DS szenzorait használjuk, így a Nintendo 3DS rendszert időről-időre döntögetnünk is kell majd.

  • Járd be Párizs fényárban úszó utcácskáit és lépj interakcióba ezzel a világgal!
  • Az érintőképernyő egyszerűvé teszi a környezet felfedezését, és a nyomozás előrehaladását. A kíváncsiság kulcsfontosságú!
  • Gyűjts érméket és egyéb cuccokat, amelyek segíthetik az előrehaladásod!
  • Játssz kompetitíven a barátaid ellen, a StreetPass funkciók segítségével pedig nyiss meg új zenei minijátékokat!
  • Ismerd meg a színes szereplőgárdát, és járj a rejtély végére!