Professor Layton vs Phoenix Wright

A rejtélyes Espellát misztikus hatalom kisérti London városán keresztül, így a vészhelyzetben  a legendás rejtélyek és találós kérdések megfejtőjétől, Layton professzortól és asszisztensétől Luke Tritontól kér segítséget. Amíg azonban rájön, hogy miről van szó, Espellát elrabolják. Az igyekezetben követni őt Layton professzor és Luke Triton beleütközik egy furcsa könyvbe, mely egy különleges középkori városba – Labyrinthiaba juttatja őket. Ezt a várost varázslatok és boszorkányok lakják.

A rendkívüli védő Phoenix Wright és Maya Fey a Londonba tartó üzleti útjuk során felfedezik a könyvet és szintén áthelyeződnek a Labyrinthia városba. Amikor megtudják, hogy Espella boszorkánynak van szánva, akkor Phoenix úgy dönt, hogy megvédi őt. Miközben Phoenix igyekszik megérteni a helyi város furcsa törvényeit, addig Layton professzor rejtélyes rejtvények megoldásán töri a fejét – együtt tudnak-e dolgozni a szakmájukon belüli mesterek és meg tudják-e menteni Espellát? Fedezd fel az igazságot a Nintendo 3DS-en a Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney videojátékban!

Két teljesen egyedülálló játék stílus összefonódik – old meg a titokzatos Labyrinthia város esetét – old meg a rejtélyeket és a fejtörőket a bírósági megvédéssel együtt. Layton professzor a rejtélyek nyomába ered és próbálja őket megfejteni. Phoenix Wright védő egy teljesen más, furcsa törvénybe ütközik, amely ebben az országban uralkodik, és minden erejét és képességét össze kell szednie ahhoz, hogy a bírósági ügyben nyerni tudjon. Közben több kvízt is kell oldania egyszerre és keresnie az ellentmondásokat.

  • Ebben az epikus kaland stílusú videojátékban Professor Layton és Ace Attorny világa összefonódik.
  • Fejtsd meg a Labyrinthia város rejtélyét Layton professzorral.
  • Phoenix Wright kiséretében ismerkedj meg a furcsa törvénnyel.
  • Kövesd az egész történetet az animált filmben a feljátszott beszéddel.
  • Fedezd fel a rejtélyeket és a találós kérdéseket  a bónusz tartalmak megnyitásához.