Inazuma Eleven: Team Ogre Attacks

A sorozat bezáró részében az Inazuma Eleven 3-ban szemtanúi leszünk a legendás Mark Evans és jövőből jövő dédunokájának szemből szembeni összecsapásának.


Leírás

A Team Ogre Attacks! történet a távoli jövő 80-as éveiben játszódik és Canon Evans (Mark Evans dédunokája)  sorsát követi szemmel, aki az elit katonák csoportjára figyel fel, akik vészjóslóan menetelnek az utcán. Gyorsan kiderül, hogy ez a veszedelmes Team Ogre nevű egység terve 80 évet visszamenni a múltba és legyőzni az Inazuma csapatot és ezzel megváltoztatni a történelem menetét. Ez az ő gonosz elméjükben a labdarúgás nélküli világ megteremtését jelenti. Az igyekezetükben megakadályozni a potenciális pusztító terveket, Canonnak és Marknak együtt kell működniük annak érdekében, hogy ezen szép játék sorsa megmaradjon és egyidejűleg bebiztosítani az utat Marknak és csapatának a világ legjobb labdarúgói csapata címért.


Játékelemek

Úgyszintén mint a Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt és az Inazuma Eleven 3: Bomb Blast videojátékokban, melyek a Nintendo 3DS-re jelentek meg tavaly, aTeam Ogre Attacks! több mint 2000 karaktert tartalmaz, melyekkel összefuthatsz és bevehetsz a csapatba; és több mint 350 in-game speciális mozgást tartalmaz. Ebben a bezáró részben megtaláljuk az exklúzív játékosokat és mozgásokat is. Azok számára, akik szeretnék megerősíteni legénységük erejét a Team Ogre Attack!  egy új funkcióval jelentkezik, a Premium Link kapcsolódással, mely lehetővé teszi hozzákapcsolódni az Inazuma Eleven 3: Lightning Bolthoz vagy az Inazuma Eleven 3: Bomb Blasthoz, mely a második Nintendo 3DS rendszeren fut, így tudsz speciális játékosokat felvenni és elemeket elfogadni, melyek nem állnak a rendelkezésedre a normális játszás során.

A siker érdekében az alapösszeállítás minden tagjának maximalizálni kell a képességét, amelyet speciális taktikai csapatjáték megtervezésének lehetőségével érhettek el, amely befojásolja az egész csapatot és a sorozatos kapura lövés rendszerét, amikoris a játékosok kombinálhatják a játékosaik speciális mozgását. Mark Evansnak és barátainak ahhoz, hogy legyőzzék a Team Ogret  és kiharcolják a maradandó dicsőséget a  labdarúgásnak, tökéletesíteni kell a mozgásaikat.