Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate

25 évvel a Castlevania: Lords of Shadow történései után Gabriel leszármazottai új csatára készülnek, miközben saját sorsukkal is szembe kell nézniük.

Trevor Belmont, a Brotherhood of Light lovagja útnak indul, hogy anyja halálát megbosszulja, akit a saját édesapja (Gabriel) ölt meg. Az ősről az a hír járja, hogy az évekig tartó száműzetéséből visszatért, és egy magányos kastélyban vert tanyát. Aki valaha Gabriel Belmont néven élte napjait mára már Drakulává vált. A néhai Gabriel bosszúját nem ússza meg senki: a Brotherhood elleni csata elkerülhetetlen.

A lapokat leosztották, apa és fia háborúra készülnek!

  • Ismerd meg a vérvonal történetét! Játssz többféle karakterrel és küzdj meg Drakulával! Minden alkalommal többet tudsz majd meg a családi történelemről és hogy a Belmont klán miért szenved az elődök bűnei miatt.
  • Válassz karaktert! Mind saját képességekkel indulnak csatába, hogy a saját történeti idősíkjukban megküzdjenek a gonosszal. Irányítsd a legendás Trevor és Simon Belmontot is!
  • Oszd meg a képességeidet a vérvonalban! Örököld felmenőid tulajdonságait és tökéletesítsd a kombókat, amelyet a mély stratégiai érzéket is igénylő harcok során süthetsz el. Az új Castlevaniában nagyobb mélység van, mint gondolnád!
  • Harcolj masszív főellenfelek ellen. Titánok és más rettenetek várnak rád, hogy teljes 3D-ben harcolhass ellenük. Használd a másodlagos fegyvereid, hogy legyűrd ezeket a teremtményeket.
  • Éld át az eddig nem tapasztalt részletességű 3D grafikát, amely a Nintendo 3DS képességeit teljes mértékben kihasználja! A kombinált játékmenetnek köszönhetően az oldalnézetes platformjáték-szakaszok ugyanúgy a kaland részét képezik, mint a teljesen 3D-s szekciók.
  • Fókuszálj és varázsolj! Használj varázslatot, hogy megfordítsd a csata menetét! Vásárolj új kombókat és képességeket! Ha jól játszol, nem marad el a jutalmad!