Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon
Pokémon Ultra Sun - Solgaleo (Necrozma)
Pokémon Ultra Moon - Lunala (Necrozma)

Eladó most

ELŐZETESEK
TÖRTÉNET
Story

Térj vissza az Alola régióba!

A Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon játékokban a Pokémon Sun és a Pokémon Moon története és funkciói vadonatújakkal bővülnek! Vészjósló fekete felhők gyülekeznek az Alola régió fölött, a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon cselekményének helyszínén. Új épületek és új tájak is megjelentek, amiket a Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokban még nem láthattunk.

További információk
SOK-SOK ÚJ POKÉMON

Több, mint 400 új barát üdvözöl téged!

Az első partnered három Pokémon, Rowlet, Popplio és Litten valamelyike lesz, ami már a Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokban is egy fontos történetelem volt! Miközben felfedezed az Alola régiót a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon verziókban, a térségben teljesen újnak számító Pokémon fajtákkal is összefuthatsz majd. Persze néhány ismerős arcot is látni fogsz. A Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon játékokban több, mint 400 Pokémon bukkan fel összesen.

Számos olyan Pokémon van, ami az Alola régió egyedi környezetéhez alkalmazkodva új formát öltött, ami valamelyest különbözik ugyanazon faj hagyományos, más területeken élő egyedeitől. Ezek a fajok a Pokémon Sun és Pokémon Moon verziókban már megismert formájukban térnek vissza most.

Pokémon
JÁTÉKRENDSZER
Story

Új funkciók várnak a játékokban!

A Pokémon Sun és Pokémon Moon verziókban megismert funkciók visszatérnek, de ki is bővültek, így gazdagabbak és szórakoztatóbbak, mint valaha. Játssz és élvezd ki maximálisan az új funkciókat!

További információk
MÁR MEGVAN EGY KORÁBBI VERZIÓ
Story

Mit tehetek?

Fogj új Pokémon-fajokat, csatázz a Team Rainbow Rocket csapatával szemben, látogasd újra a helyszíneket, és állj helyt a szigetkihívásokon, találkozz új barátokkal szerte az Alola-régióban, és ismerj meg egy új, exkluzív történetet!

További információk
HOL KAPHATÓ?
576KByte.hu
KonzolokSzervize.hu
KonzolStúdió.hu
KonzolVilág.hu
PlatinumShop.hu
VideoJátékBolt.hu