ÚJ POKÉMONOK – KÖZTÜK WISHIWASHI, PYUKUMUKU, MORELULL ÉS TOVÁBBI ALOLA POKÉMONOK – MUTATKOZTAK BE A POKÉMON SUN ÉS POKÉMON MOON JÁTÉKOKBAN!

A The Pokémon Company International és a Nintendo számos új Pokémon és karaktert mutatott be a kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő, várva várt Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokban. Ezek a Pokémonok a legújabb generációs Pokémon játékokban fognak megjelenni, melyek november 23-án jelennek meg Európában.

Koponya Csapat:

Az Alola régióban egy csoport útonálló, név szerint a Koponya Csapat nagy galibát okoz. Ellopják mások Pokémonjait, tönkreteszik a vizsgahelyszíneket és örömüket lelik minden ördögi tettben.

A Koponya Csapat Főnöke: Guzma

Guzma a Koponya Csapat főnöke, aki együtt tartja ezt a díszes társaságot. Guzma záporozza a támadásokat és a harcban nem ismer kegyelmet. Valóban erősnek tűnik, de elmondása szerint „sosem tudna kapitánnyá válni” és úgy tűnik elszámolnivalója van Kukui Professzorral is.

Koponya Csapat Admin: Plumeria
Plumeriat a Koponya Csapat Nővérkéjének tartják. Egy erős hölgy és szigorú nővér módjára tartja kordában a Koponya Csapat tagjait. Láthatóan törődik a rangsorban alatta álló Koponya Csapat tagjaival, így nem hagyja szó nélkül, ha valaki elveri rajtuk a port.

A Koponya Csapat Tagjai

A Koponya Csapat fiú és lány tagjai is Koponya Trikó egyenruhát viselnek, amit ráadásul minden tagnak magának kell megvennie!

A bemutatott új Pokémonok között szerepel:

Wishiwashi
Típus: Víz
A Wishiwashi az új Schooling képességgel rendelkezik, amivel bizonyos körülmények között Raj Formát ölt harc közben.

  • Szóló Forma

Egyetlen Wishiwashi kicsi és gyenge. Az orrától a farkáig mindössze nyolc inch méret nagyon kicsi, még Pokémon mércével mérve is, az Alola régióban mégis sokan félelmetes Pokémonnak tartják. Mikor veszélyben van Wishiwashi csillogó szemei visszaverik a fényt, vészjelet küldve fajtársainak.

  • Raj Forma

A látszólag gyenge Wishiwashit Raj Formája miatt a tengerek démonjának hívják. Mikor a Wishiwashik vészjelet észlelnek, egy hatalmas harci formába egyesülnek.

Pyukumuku
Típus: Víz
Megjelenésük és életmódjuk miatt Pyukumukut nem kedvelik a turisták. Még részmunkaidős munkásokat is alkalmaznak, hogy visszadobják a tengerbe a Pyukumukukat a turisták számára fenntartott tengerpartokról, de bármilyen messze is hajítják őket, azok mindig visszatérnek ugyanarra a pontra. Pyukumuku az új Innards Out képességgel rendelkezik, ami ha legyőzik, utolsó erejével végső csapást mér az ellenfélre, melynek mértéke megegyezik az őt kiütött támadás előtti életerejének mértékével.

Morelull
Típus: Fű/Tündér
A Morelullok éjszakai lények, amik lábszerű gyökereiken járnak. Folyamatosan mozgásban vannak, mert ha egy helyen maradnának, kiszívnák az összes tápanyagot a földből és kiszárítanék a növényeket. Gyökereik segítségével képesek más Morelull egyedekkel kommunikálni.

Az Alola régióhoz alkalmazkodott Pokémonok

Egyes Pokémonok alkalmazkodtak az Alola régió jellegzetes mikroklímájához és a más régiókban megszokottól eltérő alakot vettek fel. Ezeket a Pokémonokat regionális változatoknak hívjuk, akik miután otthonra találtak, őshonos Pokémonként kezdtek élni az Alola régióban. Ezeknek a regionális változatú Pokémonoknak különbözhet a külsejűk és típusuk, illetve életmódjuk is eltérhet a korábban ismert formáikétól.

Alola Meowth
Típus: Sötét
Meowth nem őshonos az Alola régióban. Az Alola királyi családnak küldték őket más régiókból ajándékként és csak keveseknek adatott meg, hogy a partnerük legyen. A királyi családnak ajándékozott Meowth egyedek állítólag luxus körülmények között, kényeztetve éltek, amitől önző és büszke természetük lett, amitől megváltozott a formájuk.

Alola Marowak
Típus: Tűz/Szellem
Az Alola régióban élő Marowak egyedek egy csontot cipelnek magukkal, amit homlokukhoz dörzsölve mindkét végét meggyújtják, majd pörgetik. Marowak ritkasága és félelmetes megjelenése, ahogy csontjával táncol ahhoz vezetett, hogy az Alola régióban mindenki félelemmel gondoljon rá.

Alola Raichu
Típus: Elektromos/Pszichikus
Az Alola régióban élő Raichu két típusú – Elektromos és Pszichikus – és pszichikus erővel bír. Mi több, képes farkába gyűjteni a pszichikus energiát és lebegni rajta a levegőben!

Ismerkedjetek meg az újdonságokkal a Pokémon Sun és Pokémon Moon legújabb előzetesében.