TANULD MEG SZÁMOS DISNEY ÉS PIXAR KARAKTER MEGRAJZOLÁSÁT A JÚLIUS 15-ÉN MEGJELENŐ DISNEY ART ACADEMY KERETÉBEN NINTENDO 3DS KÉSZÜLÉKEKEN

Feltörekvő művészek és Disney rajongók figyelem! A július 15-én Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Disney Art Academy keretében az eszközök széles kínálatát használva több mint 80 Disney és Pixar karakter megrajzolását sajátíthatod el. A számos könnyen követhető leckét a saját tempódban teljesítve olyan karaktereket kelthetsz életre a Nintendo 3DS kijelzőjén, mint Micky Egér, Némó a Némó Nyomábanból, Elsa a Jégvarázsból, Buzz Lightyear a Toy Storyból és Simba az Az Oroszlánykirályból.

A Disney Art Acadeny keretében a Disney és Pixar karakterek rengeteg különböző módon rajzolhatók vagy festhetők meg. A kilenc eszközt – köztük krétát, ecsetet vagy filcet – használva felfedezheted a benned rejlő művészt a Disney művek és animációk inspirálta leckéken keresztül. Minden lecke lépésről lépésre mutatja be egy adott karakter megrajzolását. Figyeld, ahogy a sor vonal és alakzat az új művészi képességeiddel lassan ismerős karakterré áll össze! Ha szünetet szeretnél tartani a leckék bármikor elmenthetők, így később onnan folytathatod a rajzolást, ahol abbahagytad.

Az Art Academy sorozat új eleme, a varázsecset segítségével még látványosabbá teheted rajzaidat. Egészítsd ki varázslatos elemekkel, például csillagokkal, buborékokkal és csillámmal mesterműveidet könnyedén a varázsecsetet és a Nintendo 3DS érintőkijelzőjét használva.

Ahogy fejlődik tudásod és egyre több Disney és Pixar karaktert rajzolsz, kedved támadhat megosztani alkotásaidat másokkal, amit könnyedén meg is tehetsz az internethez csatlakozva a játékon belülről a Miiverse felületén vagy a Nintendo 3DS Image Share szolgáltatással a közösségi oldalakon.

Az elkészült művek a Nintendo 3DS készülék SD memóriakártyájára is lementhetők, így azt egy számítógéphez csatlakoztatva akár ki is nyomtathatod alkotásaidat. A szülők így könnyedén kiállíthatják gyermekük műveit kedvenc rajzuk kinyomtatásával.

Ha szeretnél a játék számos leckéjén kívül is alkotni a Szabad Festés mód arra is megadja a lehetőséget, melyben kedved szerint rajzolhatod meg az általad választott karaktereket. A Szabad Festés módban próbára teheted frissen szerzett tudásodat az üres vásznon, vagy a több mint 80 Disney képet referenciaként használva bővítheted virtuális galériádat. Minden elkészült mű bármikor megtekinthető a játék Klubházában, ahol kedvenc rajzaidat kiválasztva diavetítésben is megtekintheted őket.

Sajátítsd el több mint 80 Disney karakter megrajzolását és oszd meg alkotásaidat a világgal a július 15-én megjelenő Disney Art Academy keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!