OLDJ MEG A REJTÉLYEKET ÉS FEJTÖRŐKET OTTHON VAGY AKÁR ÚTON A LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: KATRIELLE AND THE MILLIONAIRES’ CONSPIRACY – DELUXE EDITION JÁTÉKBAN, AMI NOVEMBER 8-ÁN ÉRKEZIK NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A logikai feladatok rajongói számára eljött az idő, hogy nagyítót, jegyzetfüzetet és Joy-Con kontrollereket ragadjanak idén ősszel, amikor a LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition megjelenik Nintendo Switch konzolra November 8-án. A Franciaországban a Japán Expo résztvevői ezen a hétvégén, Európában elsőként már kipróbálhatják a fejtörőkkel teli egyedi Layton kalandot HD felbontásban a TV képernyőn.

layton.original

A Layton rejtélyekkel és logikai feladatokkal teli sorozatában a híres Professzor Hershel Layton eltűnt és lánya, Katrielle – egy okos és lelkes fiatal hölgy, aki az igazság nyomában jár mindig – átveszi a helyét, mint új főszereplő. Segítségére vannak társai, egy színes és különleges új karakterekből álló csapat, köztük Ernest Greeves, aki Katrielle asszisztenseként dolgozik és Sherl, egy beszélő kutya, aki az első ügyfelükből hamar hűséges társukká válik.

 

A LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition játék az első olyan cím, mely a LAYTON sorozatból a TV képernyőre kerülhet, így akár barátokkal és család tagokkal együtt is megoldhatja a játékos a rejtélyeket és fejtörőket. Az irányítás egyszerű és könnyen elsajátítható, a játék alatt akár gombok segítségével, mozgásérzékelős irányítással vagy a Nintendo Switch érintőképernyőjét használva is játszhatunk.

Továbbá számos új tartalom és frissített játék módok is érkeznek, így a LAYTON sorozat visszatérő rajongói és az új játékosok is egyaránt lessz min gondolkodniuk. Íme egy lista a várható újdonságokról:

 

  • Új fejtörők: Ebben a Deluxe Edition kiadásban több, mint 40 vadonat új fejtörő és néhány a 3DS verzióból újítva visszatérő feladvány található.
  • Javított kinézet és szebb grafika: A feladványok megoldásának kulcsa már egy képernyőn látható, így a játék grafikai részei HD felbontást kaptak.
  • DLC tartalmak: A korábban DLC-ként megvásárolható tartalmak, mint a “Daddy’s Girl” és a “Luke Lookalike” öltözékek már alapból elérhetőek lesznek a játékban.
  • Új öltözékek: Több, mint 50 új ruhadarab került a játékba, melyeket a játék során lehet majd összeszedni.

 

Akiknek felkeltette érdeklődését a LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition máris ellátogathatnak a Nintendo eShop boltjába Nintendo Switch konzolon és hozzáadhatják a játékot a megfigyelt címek listájára (Watch List). A Watch list segítségével a felhasználók nyomonkövethetik az újdonságokat az őket érdeklő játékokkal kapcsolatosan. Csak fel kell keresni az adott játék oldalát a Nintendo eShop felületén és az “Add to Watch List” gombra nyomni.

 

A rejtélyes kaland még csak most indul igazán, tele fejtörőkkel, új ruhákkal és rengeteg új lehetőséggel November 8-án a LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy – Deluxe Edition Nintendo Switch verziójában.