MÉG TÖBB KÖTELEZŐ NINTENDO 3DS JÁTÉK CSATLAKOZIK A NINTENDO SELECTS VÁLOGATÁSHOZ JÚNIUS 29-ÉN KÉT NEW NINTENDO 2DS XL CSOMAGGAL EGYÜTT

A Nintendo Selects válogatás széles kínálattal várja számtalan különféle játékélménnyel azokat, akik szeretnék felfedezni a játékokat, melyek netán kimaradtak az első megjelenéskor, vagy azokat, akik csak újra szeretnék játszani. Rengeteg cím elérhető a kínálatban, olyanok mint például a SUPER MARIO 3D LAND, a Kirby: Triple Deluxe, és a Luigi’s Mansion 2 a Nintendo 3DS konzolcsaládra.

Június 29-én a Nintendo Selects válogatás újabb három játékkal bővül a Nintendo 3DS konzol tulajdonosok nagy örömére. Ez a három játék a kézikonzolos címek legnépszerűbbjei, melyek együtt több, mint 4.34 millió példányban keltek el Európában.*

A sorozat új tagjai:

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo – Egy új városba költözni és új barátokat szerezni nem kis dolog… De még nagyobb feladat, ha te leszel a polgármester! Készülj fel az új életedre egy városkában, amit te magad formálhatsz. Használhatod az Animal Crossing amiibo kártyákat és figurákat is, hogy meghívd a kedvenc lakóidat, minijátékokat játszatok együtt vagy új tárgyakat szerezz tőlük.

Donkey Kong Country Returns 3D – Irány egy kaland, ahol a dzsungel királyaként lendülhetsz! Donkey Kong és majomtársa Diddy Kong visszatért még több akciódús platformerkedéssel a Donkey Kong Country Returns 3D játékban, mely egy feljavított verziója a nagysikerű Nintendo Wii konzolra megjelent Donkey Kong Country Returns játéknak, de ezúttal Nintendo 3DS konzolokra.

Super Mario Maker for Nintendo 3DS – Készítsd el a saját pályáidat és használd a fantáziádat a Super Mario Maker for Nintendo 3DS játékban. 100 egyedi pálya vár, melyet a Nintendo dizájnerei készítettek elő a Super Mario Challenge módra. Minden pálya teljesítéseért egy medal jár.

Ma a Nintendo szintén bejelentett két új New Nintendo 2DS XL konzolt is, melyek június 29-én érkeznek. A New Nintendo 2DS XL konzolok lejátszanak mindent, amit a Nintendo 3DS konzolok, de kizárólag 2D képernyővel rendelkeznek, amik viszont 4.88 inch méretűek.

Az új New Nintendo 2DS XL Fekete + Lime zöld tartalmazza a Mario Kart 7 játékot is előre telepítve:
MK7_Black__LimeGreen_EUR

Mario Kart 7 – Hasíts az egeken vagy ússz a víz alatt, a versenypálya már túl nőtt a szárazföldön. Nem csak te magad állíthatod össze milyen részekből álljon a kocsid, de a Mii karaktered is beülhet a volán mögé, sőt akár mozgásérzékelős módon is vezethetsz.

A New Nintendo 2DS XL Fehér + Levendula lila csomagban a Tomodachi Life játék található előre telepítve a konzolra:

TL_White__Lavender_EUR

Tomodachi Life – Legyen a Mii karaktered a reflektorfényben és éld át a számtalan lehetőséget a Tomodachi Life világában. Egy elragadó és kicsit dilis játék, amiben te és barátaid vagytok a főszereplők, kizárólag Nintendo 3DS konzolokon. Népesítsd be a szigeted a saját Mii karaktereiddel és nézd, ahogy kibontakozik a dráma.

A Nintendo 3DS tulajdonosok ismét megtapasztalhatnak három exkluzív játékot – az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, a Donkey Kong Country Returns 3D, és a Super Mario Maker for Nintendo 3DS – csatlakozik a Nintendo Selects válogatáshoz Európában június 29-én. Ezek a címek / (Áfát tartalmazza) áron lesznek elérhetőek ugyanazon a napon a Nintendo eShop-ban is. Szintén ugyanazon a napon két új konzolcsomag is érkezik, a New Nintendo 2DS XL Black „ Lime Green Mario Kart 7 játékkal és a New Nintendo 2DS XL White + Lavender a Tomodachi Life játékkal.

* A belső Nintendo számítások alapján