KEZDŐDHET A VADÁSZAT! MÁTÓL KAPHATÓ A MONSTER HUNTER GENERATIONS NINTENDO 3DS KÉSZÜLÉKEKRE

Európa elszánt vadászai végre belevághatnak eddigi legnagyobb kalandjukba a Capcom mától kapható Monster Hunter Generations játéka keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken.

A Monster Hunter Generations számos új lehetősége között bemutatkozik a négy különböző Vadász Stílus, valamint a látványos Vadász Mozdulatok, amikkel sosem látott pusztító támadásokat és manővereket vethetnek be a játékosok. Az ugyancsak új Prowler mód tökéletes kezdőpont az újoncoknak, a veteránoknak pedig alkalmat ad, hogy Felyne harcosként fedezzék fel a Monster Hunter világát. Minden újdonság kiélvezhető egyedül, vagy akár másokkal is a lokális és internetes többjátékos módokban. A Nintendo 3DS készülékükön Monster Hunter 4 Ultimate mentéssel rendelkező játékosok ráadásként egy bónusz tárgycsomaggal is gazdagodnak.

Mától egy gyógyitalokat, csapdákat és más hasznos tárgyakat tartalmazó, ingyenesen letölthető Kezdő Csomag is elérhető a játékban, ami segít a játékosoknak belekezdeni a vadászatba. A Kezdő Csomag mellett a Capcom továbbá havonta ingyenesen letölthető küldetésekkel és tartalmakkal fogja támogatni a játékot minden hónap első Péntekén, egészen az év végéig. Ezek a friss tartalom csomagok új kihívásokat állítanak a játékosok elé és lehetőséget adnak számukra, hogy olyan sorozatok inspirálta kosztümökkel és fegyverekkel szereljék fel Felyne harcosukat és vadászukat, mint a Fire Emblem, a The Legend of Zelda, az Okami és sok más.

Akik szeretnének többet megtudni a Monster Hunter Generations világáról – vagy csak felfrissítenék vadásztudásukat -, azoknak ajánlott elolvasni a Monster Hunter Hivatalos Webes Útmutatót (angol nyelvű) a vadászat megkezdése előtt.

A játékosok a Nintendo eShop kínálatából elérhető demó segítségével is belekóstolhatnak a Monster Hunter Generations izgalmaiba Nintendo 3DS készülékükön. A demóban három fő küldetést, mind a négy Vadász Stílust, mind a 14 fegyvertípust és az új Prowler módot is kipróbálhatják a játékosok egyedül, vagy akár más vadászokkal lokálisan vagy interneten keresztül.

A kritikusokat már meggyőzték a Monster Hunter Generations látványos új Vadász Stílusai, Vadász Mozdulatai és Prowler módja:

„Minden idők legjobb Monster Hunter játéka.”Nintendo Life

„Az eddigi legélvezetesebb és legdinamikusabb Monster Hunter játék.”Game Reactor

„A leglátványosabb Monster Hunter játék.”Digital Spy

 

Mától kapható továbbá a New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Edition gépcsomag is, ami egy káprázatos piros színű és a játékban szereplő Végzetes Négyest ábrázoló grafikát viselő készüléket tartalmaz, illetve egy 4 GB-os memóriakártyát, rajta az előretelepített Monster Hunter Generations játékkal.

A teljesen új Vadász Stílusokkal, Vadász Mozdulatokkal és Prowler Móddal ma végre megkezdődik az eddigi legizgalmasabb vadászat a Monster Hunter Generations és a New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition gépcsomag megjelenésével.