HARCOLJ TENYÉRNYI ROBOTOKKAL A LITTLE BATTLERS EXPERIENCEBEN

Vajon képes egy középiskolás megmenteni a Földet a gonosz erőktől és a pusztulástól egy világban, ahol a játékrobotok nem csupán játékok? A választ megtalálod a valósidejű harcokkal teli Little Battlers eXperience szerepjátékban, ami szeptember 4-én jelenik meg Nintendo 3DS készülékekre és szinte végtelen számú lehetőséget kínál a játékosoknak saját LBX robotjuk alakítására, majd harcba küldésére.

A Little Battlers eXperience a LEVEL-5 – az Inazuma és Professor Layton sorozatok fejlesztői – sikersorozatának első része Nintendo 3DS készülékeken, ami sikeres anime sorozattal, mangával és játékokkal is büszkélkedhet. Az alkotás a sorozat első évadjának cselekményeit követi 2046-ban, ahol a középiskolás Van Yamano történetét meséli el, aki rajong az LBX robotokért: játékokért, amiket túl veszélyesnek ítéltek az irányításukhoz, a Battle Boxes – fejlett és megerősített kartonból készült diorámák – kifejlesztése óta azonban a gyermekek biztonságosan összecsaphatnak távvezérelt LBX robotjaikkal a kijelölt arénákban. 

A történet azzal veszi kezdetét, hogy egy rejtélyes nő Vanra bíz egy különleges “AX-00” LBX modellt, amivel állítása szerint képes megmenteni…vagy elpusztítani a világot. Van nem sokkal később már az iskolában harcol riválisával, miközben igyekszik megszerezni egy páncél darabot Achilles szettjéhez. Mindeközben a New Dawn Raisers nevű ördögi szervezet is szemet vet Van robotjára, amivel jócskán megnőnek a tétek – nem csak Van és barátai, de az egész világ számára is!

Az ellenfelek legyőzésének kulcsa a fejlesztés – legyen az ellenfeled a New Dawn Raisers vagy csak egy srác az útszélen. A több, mint 130 különböző modellel és több, mint 4000 összegyűjthető különálló darabbal, csak rajtad áll LBX robotod átalakítása, felfegyverzése, felvértezése és Core Unit beállítása a harcok előtt.

A csaták a korábban említett Battle Boxes helyszíneken folynak, amik ugyan kis diorámáknak tűnhetnek, de valójában apró világokat rejtenek. Fordítsd a hasznodra a környezeted, ugrálj, suhanj és manőverezz a jól időzített támadásokhoz LBX robotod külső nézetes irányítása közben! A közelharctól kezdve a távolsági csapásokig minden támadásod egyre jobban meríti Tension Gage csíkodat, ami ha kifogy erőd és sebességed jócskán lecsökken, úgyhogy gondolkodj és igazítsd a játékstílusod LBX robotodhoz és felszereltségéhez. Figyelj a súlyosan sérült ellenfelekre, egy Breaking Blow csapással ugyanis egyszer és mindenkkorra elintézheted őket, azonban ha nem sikerül LBX robotod túlmelegedik, amitől csökken a sebességed és remek alkalmat ad ellenfelednek egy ellentámadásra.

Lokális többjátékos módban egyszerre hatan is összecsaphattok, de akár egyedül akár barátaiddal harcolsz, mindig figyeld LBX robotod Maintenance Gage csíkjára, ha ugyanis kiürül nem fog annyi Tune-Up pontot kapni a nyertes csaták során, tehát figyelj, hogy robotod mindig a legjobb formában legyen.

A megjelenést követően heti rendszerességgel ingyenes kiegészítők érkeznek majd a játékhoz SpotPassen keresztül egészen 2016. júniusáig. A játékosoknak csupán az internetre kell csatlakoztatniuk Nintendo 3DS készüléküket, hogy új LBX kártyákat, küldetéseket és kapszula játékokat tölthessenek le.

Építsd meg a világ legjobb LBX robotját, majd figyeld ahogy életre kel és harcba száll az ördögi New Daw Raisers ellen a szeptember 4-én megjelenő Little Battlers eXperienceben!