FEDEZZ FEL EGY ÚJ, KÍSÉRTETEKKEL TELI KALANDOT A NINTENDO 3DS KONZOLOKRA MA MEGJELENT YO-KAI WATCH® 2-BEN

Az elképesztően sikeres YO-KAI WATCH® folytatása új megszelídíthető Yo-kai lényekkel, megoldandó rejtélyekkel és az új többjátékos móddal érkezik

A Yo-kai-invázió második hulláma ma érte el Európát a YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits és a YO-KAI WATCH® 2: Fleshy Souls játékok Nintendo 3DS konzolokra való megjelenésével. Az első YO-KAI WATCH® népszerűségére építve, ami Európában még gyorsabb ütemben fogyott, mint Japánban*, a nagy érdeklődéssel várt folytatás bizonyosan rabul ejti majd mind a meglévő rajongók, mind a Yo-kai univerzummal újonnan ismerkedők fantáziáját. A gyerekek ráadásul a közeljövőben a YO-KAI WATCH® animációs sorozat második évadának Európába érkezésére és egy sor új játékfigura megjelenésére is számíthatnak.

A YO-KAI WATCH® sorozatban titokzatos erők állnak hétköznapi problémák hátterében: mindig éhesnek lenni, túl sokat költeni, véletlenül leleplezni magunkat titkos imádottunk előtt az iskolában – nagy valószínűséggel egy bajkeverő Yo-kai áldozatai lettünk. A Yo-kai lények bájos, vicces, botrányos karakterek, akik mindenütt megtalálhatóak, titokban mindig mellettünk élnek, és megannyi furcsa probléma okozói az emberek életében – és tetteik gyakran vezetnek vicces szituációkhoz. Ha megvívnak velük, és esetleg még kicsit ismerik az ízlésüket eledelek terén is, a játékosok összebarátkozhatnak ezekkel a csintalan Yo-kai lényekkel – újakkal és régiekkel -, mialatt egy fantasztikus kalandban vesznek részt.

Az eredeti YO-KAI WATCH® játékban megkedvelt játékstílus tér vissza, mialatt a játékosok Nate vagy Katie bőrébe bújva fedezik fel Springdale-t és környékét, és próbálják meg kinyomozni egy sor megmagyarázhatatlan esemény valódi okát. Ezúttal azonban a tét sokkal nagyobb, mivel egy gonosz Yo-kai páros minden erejével azon ügyködik, hogy ellopja a Yo-kai Órát, és káoszt szabadítson a városkára és annak lakóira.  Nate-ként vagy Katie-ként a játékosnak le kell lepleznie ezt az aljas összeesküvést, sőt mi több, ehhez még az időben is vissza kell utazniuk 60 évet, hogy Springdale múltbéli arcát is megismerjék és hozzá jussanak az eredeti Yo-kai Órához.

Ezúttal két oldalra oszlik a Yo-kai lények világa, a játékosok vagy a Bony vagy a Fleshy hadsereghez csatlakoznak, attól függően, hogy melyik verzióját választják a YO-KAI WATCH® 2 játéknak. A Bony Spirits/Fleshy Souls csapatok versengésében úgy tudnak részt venni, hogy online csatákat vívnak, amikkel pontokat szereznek, és így győzelemhez segíthetik saját oldalukat. A játék mindkét verziója tartalmaz 5-5 exkluzív Yo-kai lényt, amit helyben vagy online is el lehet cserélni más játékosokkal. Az első sorozatban kiadott** YO-KAI WATCH® 2 játékok csomagjai emellett tartalmaznak egy érmét is, ami egy speciális, verziónként eltérő Soultimate támadást ad hozzá a játékhoz Jibanyan karaktere számára.

Aki még nem találkozott a YO-KAI WATCH® bolondos világával, kipróbálhatja azt egy YO-KAI WATCH® 2 ingyenes demón keresztül, ami a Nintendo eShopból tölthető le.

Készülj fel a rengeteg különféle, új és régi Yo-kai lény megismerésére egy vadonatúj történeten és egy sor új játékfunkción keresztül, mert a YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits és a YO-KAI WATCH® 2: Fleshy Souls ma jelenik meg Nintendo 3DS konzolokra egész Európában.