ÉLJ EGYÜTT KEDVENC DISNEY MESEHŐSEIDDEL AZ OKTÓBER 14-ÉN MEGJELENŐ DISNEY MAGICAL WORLD 2 KERETÉBEN

Lépj be Castleton varázslatos világába és élj kedvenc Disney karaktereid között az október 14-én, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Disney Magical World 2 keretében. Kalandozz Elzával és Olaffal, merülj el a tengerben a Kis Hableánnyal és segíts a több mint 100 közkedvelt Disney karakternek Castleton csodálatos városában élve.

A Disney Magical World 2 keretében a játékosok megalkothatják saját karakterüket – vagy importálhatják már meglévő Mii karakterüket – és beköltözhetnek Castletonba, ahol olyan Disney szomszédok mellett élhetnek, mint Mickey, Minnie, Goofy és Donald Kacsa. A Castleton számos boltnak, kastélynak ad otthont és innen látogathatnak el a játékosok a négy teljesen új Disney világba, köztük a Jégvarázs, a Hófehérke és a Hét Törpe, a Lilo és Stitch, valamint a Kis Hableány mesék helyszínére. Miután kiismerték környezetüket, a játékosok szabadon felfedezhetik a hat Disney világot és segíthetnek Castleton különböző lakóinak.

A játékosokra számos szórakozási lehetőség vár Castletonban és a hozzá kapcsolódó Disney világokban, köztük tárgykészítés, szörfözés vagy épp új otthonuk berendezése, de elnevezhetik és megnyithatják saját Kávézójukat is, ahol aztán eldönthetik, milyen ételeket árulnak, milyen dekorációkkal vagy Disney témájú bútorokkal rendezik be, milyen ruhát viseljenek az alkalmazottak és milyen háttérzene szóljon. Miután megnyitott, a játékosok akár bulikat is tarthatnak Kávézójukban újdonsült Disney barátaikkal, valamint ahogy előrehaladnak a játékban, további tárgyakat és dekorációkat oldhatnak fel.

A Castleton kastélyon kívül a játékosok hat Disney világ helyszíneit járhatják be, mint Hawaii (Lilo és Stitch), a 100 Holdas Pagony (Micimackó) vagy Arendelle (Jégvarázs). A hat világot bejárva több mint 100 epizódba kóstolhatnak bele és pálcájuk segítségével pusztító varázslatokat szabadíthatnak ellenfeleikre, kisegítve Disney barátaikat. A pihenésre vágyók ellátogathatnak Micimackóhoz és megművelhetik Nyuszi földjét, ahova rengeteg különböző magot ültethetnek és termést takaríthatnak be, keresztporzással pedig igazán ritka növényekre és zöldségekre tehetnek szert.

A Disney Magical World 2 egyik újdonságai a parádészerű rendezvények, a Varázslatos Álmok, amik az Álom Kirakósok teljesítésével hozhatók elő. Az Álom Kirakósok darabjai Castleton lakóival beszélgetve, vagy a játék előre haladtával kapott Csillámkövekre beváltva szerezhetők meg.

A Disney Magical World 2 keretében a játékosok még jobban életre kelthetik világukat a többjátékos és internetes lehetőségekkel. Meglátogathatják egymást a Local Play funkcióval, de StreetPassen keresztül mások városában is feltűnhetnek. Az alábbi módokban a játékosok érméket is szerezhetnek, amiket aztán ritka tárgyakra válthatnak be. Castletonban szezonális rendezvények is megrendezésre kerülnek, melyek keretében további érmék szerezhetők.

A Nintendo 3DS készülékükön Disney Magical World mentéssel rendelkező játékosok egy arany léggömböt és egy kupont kapnak, amit McCsipnél válthatnak be a Disney Magical World 2 játékban.

Készülj fel egy varázslatos utazásra számos Disney világon át, közkedvelt mesehősökkel az október 14-én, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Disney Magical World 2 keretében.