ÉLJ ÁT GYEREKBARÁT VR-ÉLMÉNYEKET VÍZILOVAKKAL, ŰRLÉNYEKKEL, FOTÓZÁSSAL, ÉS SOK MÁS IZGALOMMAL AZ ÚJ NINTENDO LABO: VR CSOMAGGAL

Vágytál már arra, hogy víz alatti fotográfus legyél, vagy úgy érezhesd magad, mint egy szuperhős, aki megállít egy földönkívüli-inváziót is? A Nintendo Labo: VR csomag kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg, április 12-én, és több tucat olyan egyszerű és szórakoztató virtuális valóság*-élménnyel kecsegteti a gyerekeket és családokat egyaránt, amelyeket közösen alkothatnak meg és élvezhetnek. Kukkants bele, mit tartalmaz a csomag az új Nintendo Labo: VR Kit – Megjelenési előzetessel a Nintendo hivatalos YouTube-csatornáján.

A Nintendo Labo innovatív fizikai és digitális játékélményét alapszintű VR technológiával kombinálva a Nintendo Labo: VR csomag a virtuális valóságot egyedi és könnyen befogadható módon tálalja. Minden Toy-Con egyedi élményválasztékot kínál, ami a valós világbéli, tapintható visszajelzéseket izgalmas, virtuális kalandokkal kombinálja. A Toy-Con szélpedál légfuvallatot generál, ami a repülés élményét adja, a Toy-Con ágyúval pedig lézerrel (vagy akár gyümölcsökkel) lövöldözhetünk. A játékosok különféle „csináld magad” kartonkreációkat hozhatnak létre, mint például a Toy-Con elefánt, vagy a Toy-Con kamera; számos VR játékot és élményt próbálhatnak ki ezekkel az eszközökkel, és felfedezhetik működésüket – sőt akár saját kisebb VR-élményeket is tervezhetnek a csomagban található programozóeszközökkel.
A Nintendo Labo: VR csomagban található minden játék és élmény arra lett tervezve, hogy megosztható legyen, szórakoztató és társasági. A játékot fordulókra osztva minden jelenlevő nézheti és élvezheti az épp játszó reakcióit, és maga is csatlakozhat a mókához. Sőt akadnak olyan játékok is, amelyekkel azok is aktívan részt vehetnek a képernyőn látható élményben, akik épp nem viselik a Toy-Con VR szemüveget. Például ha az egyik játékos épp felfedezi a játékbéli óceánt, és fotókat készít a Toy-Con kamerával, egy másik felveheti a Toy-Con búvár-légzőcső kiegészítőt, és a kamera elé állhat, és a társa elé a játékban hirtelen egy gülüszemű hal úszik be.

A Nintendo Labo: VR csomag számos játékot és élményt kínál, amik a különféle Toy-Con eszközökkel működnek, köztük:

  • Óceánkamera (a Toy-Con kamerát használja): Merülj a kék virtuális-tenger fenekére, és teljesíts küldetéseket az élővilág fotózásával. Az óceán tele van meglepetésekkel.
  • Házkamera (a Toy-Con kamerát használja): Kommunikálj a házban lakó furcsa teremtménnyel – akit egyesek felismerhetnek a Nintendo Labo: Vegyes csomagból! – és teljesíts küldetéseket a titokzatos otthonban készített fotóiddal.
  • Üveggolyófutam (a Toy-Con elefántot használja): Próbáld megoldani a fizikai alapokon működő fejtörőket úgy, hogy mindenféle tárgyakat használva irányítod az üveggolyók mozgását, gyűrűkön átvezetve azokat. Sőt te magad is készíthetsz fejtörőket, amikkel családodat vagy barátaidat szórakoztathatod.
  • Irkafirka (a Toy-Con elefántot használja): Készíts színes 3D-s műalkotásokat a Toy-Con elefánt ormányának használatával, és használj különféle játékbeli tárgyakat, hogy életre keltsd műveidet. Mihelyst kész vagy, mutasd be mesterműveidet a TV-n a Nintendo Switch dokkolóba helyezésével. Egy további, többszemélyes játékkal fordulókban cserélgethetitek, ki rajzol, és kik próbálják kitalálni, mit ábrázol a képe.
  • Madár (a Toy-Con madarat használja): Szárnyalj az égben egy madár hátán, és gyűjts tárgyakat, miközben a kismadaraknak is segítesz kikelni. A Toy-Con madarat használva a játékosok mozgathatják a szárnyait. Ugyanakkor a Toy-Con szélpedál megnyomásával meglepően erős fuvallatot generálhatnak, így a játékbeli madár extra sebességhez juthat.
  • Madárvágta (a Toy-Con madarat használja): Teljesíts időre kihívásokat ellenőrzőpontokon való átrepüléssel, miközben az egeket szeled.
  • Ágyú (a Toy-Con ágyút használja): Ütközz meg a földönkívüliek inváziójával, egy kötöttpályás élményben, amiben villámgyors reflexekre és sasszemre lesz szükséged.
  • Kablasta (a Toy-Con ágyút használja): Hívd ki egy barátodat egy kompetitív vízilóetetésre! Különféle gyümölcsöket dobálva a vízilovaknak csald őket a saját térfeledre, és zsebelj be minél több pontot.
  • Hop Dodge (a Toy-Con szélpedált használja): Egy béka bőrébe bújva ugrálj olyan magasra, amennyire csak tudsz az egyre sokasodó színes labdákon, miközben elkerülöd az akadályokat, és visszafejelsz focilabdákat. A szélpedállal létrehozott légellenállás egészen olyan benyomást kelt, mintha a szelet éreznéd.
  • VR Bazár (minden Toy-Con alkotás): Élvezz 64 apró játékot és élményt a VR Bazárban, köztük számos platformert és fejtörőt is például. Sokat ezek közül az élmények közül pusztán a Toy-Con szemüveg és a Nintendo Switch konzol használatával is élvezni tudsz.

 

Két programozóeszköz is helyet kapott a Nintendo Labo: VR csomag szoftverében. A korábbi csomagokból ismert Toy-Con Garage visszatér, ezúttal kifejezetten a VR csomag Toy-Con eszközeire optimalizálva. A Toy-Con Garage VR pedig egy új eszköz, amivel a játékosok megalkothatják saját VR játékaikat és élményeiket. Sőt mi több, a Toy-Con Garage VR maga az az eszköz, amivel a játékfejlesztők is létrehozták a VR Bazárban található összes játékot. A játékosok a VR Bazárban található játékokat még importálhatják is a Toy-Con Garage VR módba, és felfedezhetik működésüket, megváltoztathatják azt, vagy használhatják inspirációként egészen új játékok megtervezéséhez.

A Nintendo Labo: VR csomag két fő konfigurációban jelenik meg: az egyik minden Toy-Con kreációt tartalmaz, a másik egy kisebb válogatással vezeti be a felhasználókat az új VR-élménybe:

  • Nintendo Labo: VR csomag: A teljes Nintendo Labo: VR csomag tartalmazza a Nintendo Switch szoftvert és alapanyagot mind a hat Toy-Con eszköz elkészítéséhez – A Toy-Con szemüveghez, a Toy-Con ágyúhoz, a Toy-Con kamerához, a Toy-Con madárhoz, a Toy-Con szélpedálhoz és a Toy-Con elefánthoz – valamint képernyőtartót és biztonsági sapkát*. Ez a csomag kitűnő lehetőséget nyújt a gyerekeknek és a családoknak, hogy elmerüljenek a teljes élményben.
  • Nintendo Labo: VR csomag – Kezdőkészlet + Ágyú: A kezdőkészlet tartalmazza a Nintendo Switch szoftvert, és a Toy-Con VR szemüveg és Toy-Con ágyú elkészítéséhez szükséges minden alapanyagot, képernyőtartót és biztonsági sapkát. A Kezdőkészlet egy nagyszerű belépő élményt kínál a Nintendo Labo VR-világába.

HAC_LABO_VR_FullSet__Software_PS_R_LR

Azok a játékosok, akik a Kezdőkészletet vásárolták meg, a következő kiegészítő készletekkel tehetik teljessé gyűjteményüket:

HAC_LABO_VR_TrialSet__Software_PS_R_LR

  • Nintendo Labo: VR csomag – Kiegészítő készlet 1***: Az 1. kiegészítő készlet tartalmazza a Toy-Con elefántot és a Toy-Con kamerát.
  • Nintendo Labo: VR csomag – Kiegészítő készlet 2***: A 2. kiegészítő készlet tartalmazza a Toy-Con szélpedált és a Toy-Con madarat.

HAC_LABO_VR_Expansion_Set01_PS_R_LR HAC_LABO_VR_Expansion_Set02_PS_R_LR

Élvezd a családbarát élményeket VR vízilovakkal, űrlényekkel, fotókkal és még sok-sok izgalommal a Nintendo Labo: VR csomaggal Nintendo Switch konzolhoz, ami április 12-én jelenik meg. A Nintendo Labo: VR csomag két fő konfigurációban lesz kapható – a Nintendo Labo: VR csomag és a Nintendo Labo: VR csomag – Kezdőkészlet + Ágyú –, és a Kezdőkészlet tulajdonosai a későbbiekben két opcionális kiegészítő-csomaggal tehetik teljessé gyűjteményüket.